U17'ler bir puana razı oldu

17/10/2013
17
EKİ
2013

Boluspor U17 akademi takımı 5’inci hafta karşılaşmasında Ankaraspor U17 takımını konuk etti. Sahadan her iki takım birer puanla ayrıldı. Kırmızı beyazlılar karşılaşmanın son bölümlerinde kurduğu baskı beraberlik golünü getirirken, bir puanı kurtaran Boluspor U17 takımı maçın son dakikalarında 3 puanı da kaçıran taraf oldu.

Hafta sonu Akademi liglerinde oynanan karşılaşmalarla devam edildi. Boluspor U17 futbol takımı Ankaraspor’ u evinde konuk etti. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, ilk tehlikeli atak Boluspor’dan geldi. 18’nci dakikada Enes’in 20 metreden sert şutu az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Ankaraspor kalesinde gördüğü pozisyona cevap verirken, Boluspor U17 takımı kalecisi Sabri kalesine gelen topu yatarak kornere gönderdi.

Her iki takımda karşılıklı pozisyonlar ile gol ararken Ankaraspor’dan Mehmet Cihan ikinci sarı kartı sonrası kırmızı kartla oyun dışında kalınca Ankaraspor sahada 10 kişi kaldı. İlk yarının son anlarında Boluspor U17 takımından Özkan sert şutunu Ankaraspor kalesine gönderirken, kaleci Çağatay son anda kornere gönderdi. İlk yarıda 0-0 sona erdi.

Karşılaşmada İkinci yarıya Ankaraspor hızlı başladı ve maçta da Boluspor U17 karşısında Tayfun topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Kalesinde golü gören Boluspor U17 takımı oyundan biraz düşse de toparlanmak için mücadele örneği gösterdi. Geride kalmanın moral bozukluğunu üzerinden atmak isteyen Boluspor, kalesinde bir pozisyon daha görürken Ankaraspor’dan Tayfun net pozisyonda skoru artıramadı.

Karşılaşmanın son 10 dakikasında toparlanan Boluspor U17, Ankaraspor kalesine arka arkaya pozisyonlar bulurken, kırmızı beyazlılar beraberlik sayısı için rakip kaleyi adeta ablukayla alan bir oyun ortaya koydu.

Golü çok isteyen Boluspor U17, istediği gole uzatma dakikalarında kavuştu. Kazanılan serbest atışta ceza sahası içinde bulunan kalabalığın arkasına sarkan Veysel topun gelişine düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve kırmızı beyazlıların çok istedikleri beraberlik golüne kavuşturan oyuncu olarak sonucu 1-1’e getirdi. Maçın son uzatma dakikalarında bir kırmızı kart daha çıkarken Ankaraspor sahada 9 kişi kaldı. Boluspor U17 takımı kalan dakikalarda başka gol bulamayınca sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.