TUZLA TEK KURŞUNLA İŞİ BİTİRDİ

02/03/2022
02
MAR
2022

Spor Toto 1. ligde Boluspor kar yağışı nedeniyle ertelenen maçta Tuzlaspor'ı konuk etti. İki takımında maç genelinde futbol adına ortaya bir şey koyamadığı maçta konuk ekip 79. dakikada Ezeh'in golü ile 3 puana uzanmasını bildi. Boluspor ve Tuzlaspor bu sonuçla puanları eşitledi.

Spor Toto 1. Ligin erteleme maçında Boluspor sahasında Tuzlaspor'u konuk etti. Bolu Atatürk Stadyumunda oynanan mücadeleye ekibimiz Kaan, Abdurrahim, Fethi, Bregu, Gökhan, Roshi, Zahit, Kasongo, Emin, Abdurrahman, Bertu onbiri ile çıktı. Kulübede ise Dolunay, Tugay, Eray, Arda Şengül, Novak, Talha, Erdem, Ali, Arda Köksal, Berk yer aldı. 

İLK YARI KONUK EKİP ETKİLİYDİ

İlk yarıya Tuzlaspor etkili başlarken Boluspor bu devrede istediği pozisyonları bulamadı. Konuk ekip bu devrede topa daha çok sahip olsada Boluspor ceza sahasında etkili olmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti. 

BİZ OYNADIK GOLÜ TUZLA ATTI

İkinci yarıda kırmızı beyazlı ekibimiz rakibine göre daha etkili gözüksede İstanbul ekibi bu devrenin son bölümlerinde golü bulan taraf oldu. Tuzlspor'un kontra atağında Eze kalecimiz Kaan'ı da geçerek takımını 79. dakikada 1-0 öne geçirdi. İlk yarıya oranla daha iyi top oynayan ekibimiz maçın kalan bölümlerde eşitli sağlayacağı golü bulamayarak maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. 

PAZAR GÜNÜ RAKİP BURSASPOR

Bu sonuçla Boluspor ile Tuzlaspor puanları eşitlediler. Erteleme maçından puan çıkartamayan kırmızı beyazlılar hafta sonunda sahasında pazar günü Bursaspor'u konuk edecek. Mücadele saat 13.30'da Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.