Turnuva tam gaz!

13/12/2011
13
ARA
2011

 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Sanayi Kuruluşları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda B Grubunun üçüncü maçlarını beyaz etin devleri kayıpsız geçerken, Selena Yapı Bolu Çimento karşısında direklere rağmen kazanmayı bildi. 

 

Akşamın açılış maçında grubun şampiyonluk yolunda iddialı takımı Erpiliç ile Bolca Hindi karşı karşıya geldi. Erpiliç’in golcüsü Fatih ve Bolca Hindi’de Tüzün’ün cezaları nedeniyle forma giyemedikleri karşılaşmada Erpiliç teknik direktörü Duygu Ergün, Çarşamba günü oynanacak derbi öncesi olası bir sakatlık riskini de düşünerek 4 as oyuncusunu dinlendirdi ve sahaya takımın diğer oyunculardan kurulu bir kadro ile çıktı. Normal bir tempoda geçen karşılaşmayı Erpiliç 12-4’lük skorla kazanmayı bildi ve puanını 9’a çıkararak yarı finale doğru yoluna kayıpsız devam etti.

 

Grupta günün ikinci maçı Bolu Çimento ile ilk iki maçta istediği performansı sahaya bir türlü yansıtamayan Selena Yapı arasında oynandı. İki takımın da bol gol pozisyonuna girdiği karşılaşmada Selena Yapı’nın golcüleri Serkan ve İbrahim 5’er gole imza atarken, Serkan’ın attığından daha fazla şutu da kale direklerine takıldı. Bolu Çimento’nun golcüsü ve kaptanı İsmail’in de 5 gol kaydettiği çekişmeli karşılaşma sonunda gülen taraf 14-8’lik skorla Selena Yapı oldu ve ilk 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

Günün son maçında grubun iddialı takımlarından Beypi A.Ş. ile yine grubun güçlü ekiplerinden Bolparsan A.Ş. karşılaştı. İlk iki maçta sergilediği performans ve oynadığı futbol ile izleyenlerin beğenisini kazanan Bolparsan A.Ş., Beypi karşısında bu kez bekleneni veremezken, Beypi A.Ş.’nin golcüsü Mahir Arda Korkmaz attığı 8 golle gecenin öne çıkan ismi oldu ve gol krallığı yarışında rakiplerini geçerek zirveye yerleşti. Beypi A.Ş.’nin 12-3’lük galibiyetiyle tamamlanan karşılaşma sonunda Beypi A.Ş. puanını 9’a yükseltti ve  yarı final mücadelesinde Erpiliç ile puan eşitliğini korudu. Bolparsan A.Ş. ise 4 puanda kaldı.

 

 

Industry Cup 2011 Turnuvasında B Grubunun ikinci maçları oynandı.

 

 

B grubunda akşamın açılış maçı Bolca Hindi ve Bolparsan A.Ş. arasında oynandı. Bolca Hindi’de İskender Kesim’in kendi kalesine attığı gol ile açılan gol perdesinde Bolparsan A.Ş. rakip filelere 11 gol bırakarak puanını 4’e yükseltti ve şampiyonluk mücadelesinde “ben de varım” dedi. Bolca Hindi’de Tüzün Doğramacı gördüğü kırmızı kart ile zorlu Erpiliç karşılaşmasında cezalı duruma düştü. Maçtan akıllarda kalan önemli bir detay da sahada takımları birbirleriyle kıran kırana galibiyet mücadelesi veren Bolca Hindi ve Bolparsan A.Ş. yöneticilerinin objektiflere yansıyan dostluk görüntüleri oldu.

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.