Türkiye kupasında rakibimiz belli oldu

17/09/2013
17
EYL
2013

Ziraat Türkiye Kupası 2.tur müsabakaları kura çekimi bugün saat 14:00’de Ataköy Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi’nde yapıldı. Geçtiğimiz sene 2. turda Yimpaş Yozgatspor’a elenen Boluspor’un bu sene 2.turda rakibi Batman Petrolspor oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2.tur kura çekimi bugün saat 14:00’de yapıldı. Temsilcimiz Boluspor kura çekiminde seri başı olarak yer aldı. Federasyon temsilcisi Ufuk Özerten’in konuşmasından sonra başlayan kura çekiminde Boluspor’dan hiçbir temsilci almadı. Federasyon temsilcisi Ufuk Özerten’in çektiği kura sonrasında kırmızı-beyazlı temsilcimiz Boluspor, Batman Petrolspor ile eşleşti. Kupada 2.tur maçları 24-25-26 Eylül tarihlerinde oynanacak.

GAYEMİZ TURU GEÇMEK

Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, kura çekimi sonrasında gazetemize yaptığı değerlendirmede, “Batman Petrolspor ile eşleştik. Kupada sürpriz sonuçlar olabilir ancak biz bu turu geçmek istiyoruz. Gayemiz turu geçmek. Rakibimizi küçümsemeyeceğiz. Sahamızda oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanıp, turu geçmek için

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.