"TURGAY HOCA İNANDIĞIM, BİLDİĞİM BİR İSİM"

21/06/2023
21
HAZ
2023

Boluspor'un yen teknik direktörü Turgay Altay'a inandığını belirten başkan Savaş Abak Spor14'e hoca ile ilgili açıklamalarda bulundu. Genç hocaya inandığını belirten başkan Abak sosyal medya kullanmadığını ancak yazılanlar ve yorumlar ile ilgili "herkes Boluspor ile ilgili yorum yapabilir. Boluspor Bolu'nun ortak değeridir" dedi.

Benim daha önceden tanıdığım inandığım, bildiğim bir hoca. Biz bu süreçte 8-10 tane hoca ile görüştük. Yıllarca Aykut Kocaman'ın yardımcılığını yaptı. Bilim ve tekniğe çok önem verir. Sizlerde göreceksiniz. Turgay hoca ile yaz kampını çok iyi geçireceğimizi düşünüyorum. Sonuçta bu inanmak ile alakalı ve Turgay hocaya ben inanıyorum" dedi. 

"BOLUSPOR'DA EMANETÇİYİZ, EMANETİ İYİ TESLİM ETMELİYİZ"

Yapılan hoca transferi ile ilgili yapılan eleştirilere de değinen başkan Abak " Hoca konusunda herkes yorum yapabilir. Sonuçta Boluspor Bolu'nun ortak değeri.  Biz burda emanetçiyiz bu emanete iyi bakmamız iyi yerde teslim etmeliyiz. Bazıları yazmış "takım küme düştü". Neyin düşmesi ya! Borçsuz harçsız takımlardan Boluspor ilk 5'tedir. Ödeme tablosunda Boluspor ilk 5'tedir" dedi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.