TÜM TÜRKİYE'DE "BOLU'DA SPORA YAPILAN" BU DESTEK KONUŞULUYOR

24/03/2024
24
MAR
2024

Belediye Başkan Adayı iken Bolu’ya birçok büyük yatırımın sözünü Bakanlardan bizzat alan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol'un amatör takımlar ve sporcular için Bolu'ya getirttiği 6 milyon TL, tüm Türkiye'de konuşulmaya başladı. Öyle ki, illerin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanları Bolu ASKF'yi arayarak "Bu parayı Bolu'ya nasıl kazandırdınız, yolu nedir?" soruları ile Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin'i telefon yağmuruna tuttular.

Bolu’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan, yardım sözünü alan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol, 5 milyonu Boluspor’a, 6 milyonu amatör spor kulüplerine olmak üzere 11 milyon lira yardımın hesaplara yatırıldığını ifade etti.

"Bu parayı Bolu'ya nasıl kazandırdınız, yolu nedir?"

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu ASKF İl Temsilcisi Cemalettin Metin ve spor kulüpleri temsilcilerinin büyük katılımı ile Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda AK Parti Bolu İl Başkanlığı ve Bolu ASKF yönetimiyle ortak basın açıklaması düzenlendi. Törende tarihi bir destek olan temsili 6 milyonluk çek ASKF'ye teslim edilirken, çıkan haberler sonrası illerin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanları Bolu ASKF'yi arayarak "Bu parayı Bolu'ya nasıl kazandırdınız, yolu nedir?" soruları ile Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin'i telefon yağmuruna tuttular.  

"BOLU'DA AMATÖR KULÜPLER VE SPORCULAR ÇOK ŞANSLI"

Bolu Amatör küme takımları ile amatör sporcuların çok şanslı olduklarını ifade eden illerin Amatör Spor Kulüpleri başkanları, kendi şehirlerine böyle bir desteğin gelmediğini, böyle bir rakamın illeri için kazandırılamayacağını, Bolu'da yapılan bu çalışmaya gıpta ile baktıklarını ifade ettiler.  

1 yorum yapılmış

  • Sporsever 25 Mart 2024 • 05:17

    Yapmayın komik oluyorsunuz, sanki çok bir paraymış gibi birde foto veriyorsunuz. Biz partili takımların yıllardır ne kadar yardım aldığını biliyoruz, devede tüy bile olamaz bu para.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.