TÜM SİYASİLERDEN BEKLENTİMİZ...

26/02/2023
26
ŞUB
2023

"İlimizin gururu", "Küçük Şehrin büyük öyküsü" diyerek söze başladığımız Boluspor ekonomik olarak büyük sıkıntılar yaşarken, takıma sahip çıkan başkan Savaş Abak ve ekibi büyük çaba göstererek takımı ayakta tutmaya devam ediyor. Yaklaşan seçim öncesi ilk ziyaretlerini Boluspor'a yapacak siyasetçi abilerimizden ablalarımızdan beklentimiz "NE YAPIN EDİN, ÇÜRÜMEYE TERK EDİLMİŞ GÖLCÜK'TEKİ BUNGALOV EVLERİ BOLUSPOR'A KAZANDIRIN"

Ödenen eski borçlar dışında yıllık 100 milyon'dan fazla gideri olan Boluspor, her geçen gün yönetimin tüm çabalarına rağmen ekonomik sıkıntılardan bir türlü kurtulamıyor. Küçük esnaf ile birlikte sayıları oldukça az olan bir kaç firma güçleri yettiğince destek verdikleri Boluspor'a diğer büyük firmalar sırt çevirirken, verilen sözler ise henüz tutulmadı. Çare arayışlarına giren kırmızı beyazlı yönetim milyonlar harcanarak çürümeye terk edilen Gölcük'teki bungalov evlere talip olsa da, karşılarına mahekeme kararı ve siyasi çekişmeler çıktı. 

SEÇİM ÖNCESİ BEKLENTİ 

Yaklaşan seçim öncesi camianın beklentisi ise ilk ziyaretlerini Boluspor'a yapacak siyasetçilerin bu sorunu çözmeleri ve Boluspor için gerekli destekle tesislere gelmeleri. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.