TÜM ENGELLERİ KALDIRARAK "UĞUR"LAMAYA GELDİ

10/05/2018
10
MAY
2018

Boluspor'u şampiyonluğa uğurlayan bir isim vardı ki, orada bulunan ne yönetici, ne basın mensubu nede diğer taraftarlar gibiydi. Onun Boluspor başkası bir başkaydı.

Adı Uğur Mutlu.. Genç kardeşimiz hepimizden farklı engelli ama engelsiz sevgisi Boluspor aşkı için hepimizden daha bir başka seviyor Boluspor'u. Babası Hayrullah Mutlu'da en az onun kadar Bolusporlu. Tüm engelleri aşarak baba-oğul Boluspor'un hiç bir maçını kaçırmıyorlar. Biraz daha sağlıklı olabilse deplasmanlar onlar için Yeniçağa, bilemedin gerede kadar uzak olacak. 

SEN ÇOK YAŞA UĞUR... TEŞEKKÜRLER HAYRULLAH BABA...

Günler öncesi yapılan duyurularla çağrılarla uğurlama törenine beklendiği kadar taraftar gelemese de Boluspor sevgisi engelsiz Uğur Mutlu kardeşimiz babası ile oradaydı. Formalarını giymişler bayrakları elinde.. Bir yer tutmuşlar aşklarına el salladılar. "Güle güle" dediler. "Bizi mutlu edin" dediler.

Gaziantep dönüşü Uğur'u bekliyoruz tesislere.. Sizi bekleyecek kırmızı beyazlı aşklarınız...    

İŞTE ONLAR;

Eksiklik bizde, iyi bir resim alamadık. Videodan resimlerini çıkarttık. Kim mi onlar.. Aşağıdaki videonun 06:30'unda merhaba dedik. Babası forması ve bayrağı ile hali hazırdaydı.. İzleyebilirsiniz..    

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.