TUGAY HOCANIN YÜZÜ GÜLMEYE BAŞLADI

31/07/2023
31
TEM
2023

Trendyol 1. Ligde ki ekibimiz Boluspor yeni sezon 3. etap kamp dönemini geçirirken kırmızı beyazlı ekibin teknik patronu Tugay Altay'ın yüzü gülmeye başladı.

Ekonomik sorunlar, verilmeyen destekler, tutulmayan sözler nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Boluspor,  sadece bazı esnafın ve iş insanların verdiği destekle ayakta kalmaya devam ediyor.  Transferin ilk döneminde istediği imzaları atamayan kırmızı beyazlılar geçtiğimiz hafta 5 yeni oyuncuyu kadrosuna katarken, teknik direktör Turgay Altay'ın da takıma katılan bu oyuncularla bir daha neşesi yerine geldi. Transfer komitesi ile sıkı bir çalışma içinde olan Altay'ın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye çalışan Boluspor'un bu süreçte oynayacağı 2-3 hazırlık maçı takımın son durumunu ortaya koyacak. 

 

3 yorum yapılmış

  • Bolu14 31 Temmuz 2023 • 17:53

    Neşe getirecek adamlar bunlar mı ! Yine hedef ligte kalmak adamları bunlar

  • mert 1 Ağustos 2023 • 13:39

    maçlar başlayınca göreceğiz .ilk haftalar vay sıcak vardı sonrada bolu soğuk tu çamura battı yan yattı hikayeleri başlarsa .hedef varsa ilk maçtan itibaren kazanmaya oynayacak bir takım mı ?bu ligin en kıdemlisi Boluspor. Bu sene artık bu ligden kesinlikle ayrılmalıdır. Yoksa boluspor alt lige doğru yolcu. hadi hayırlısı bakalım. maçlar başlayınca bizim de yüzümüz gülecek mi ?

  • Murat 3 Ağustos 2023 • 22:14

    Bolu’nun potansiyel olark hacmi belli. Gereken desteği de bulamayan Boluspor’un Ligde kalması bence başarı sayılmalı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.