TRİBÜNE HAREKET ÇEKENE BOLUSPOR'DA HAREKET ÇEKER

23/01/2019
23
OCA
2019

 Ziraat Türkiye kupası son 16 turu ilk maçında sahasında Galatasaray ile oynanan maç esnasında tribünlere karşı yaptığı hareket nedeniyle tepki çeken ve Boluspor yönetiminin taraftarına yaptığı hareket nedeniyle maçın hemen ardından kulüple bağlantısı kesilen İsmail Haktan Odabaşı hakkında resmi bir açıklama daha yapıldı. 

AÇIKLAMA ŞÖYLE;   

Futbolcumuz İsmail Haktan Odabaşı ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmenin sona erdirilmesinin akabinde gerek ulusal basında gerekse sosyal medyada fesih ile alakalı çok farklı haberler çıkmış ve yakışıksız yorumlar yapılmıştır.

Futbolcumuz ile sözleşmenin fesih edilmesinin nedeni Galatasaray ile oynanan tek maçtaki performansı veyahut seyircinin daha maç bitmeden yaptığı futbolcu aleyhine tezahürat olmayıp, tamamen futbolcunun maç devam ederken seyirciye ulaşan karşı yaptığı hal ve hareketlerden kaynaklanmaktadır.

Maçın son dakikalarında baskılı oynadığımız esnada yapılan kötü tezahüratı kabul edemeyeceğimiz gibi vazgeçilmez unsurumuz olan seyircimize karşı hiçbir futbolcumuzun tepki vermesini de hoş görmemiz mümkün değildir.

BOLUSPOR KULÜBÜ

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.