TRENDYOL 1. LİGDE 22. HAFTA MAÇLARI TAMAMLANDI

12/02/2024
12
ŞUB
2024

Trendyol 1. ligde 22. hafta maçları son oynanan Eyüpspor Gençlerbirliği maçı ile noktalandı. Liderin kazandığı mücadelenin skoru Boluspor'un rakiplerinden Gençlerbirliği puan kaybetmesi ekibimize yaradı.

Haftayı 1 puanla kapatan Boluspor  averajla Play-Of'un bir adım gerisinde kalsa da gelecek haftalar için umutları arttırdı. Ligin 7. sırasındaki Bandırmaspor ile puanları eşitleyen Boluspor, Kocaelispr maçını kazanmış olsaydı, büyük bir avantaj elde ederek play-of'un içine girecekti. 

Ligin en önemli haftasında rakiplerimiz Çorum FK, Gençlerbirliği ve Bandırmaspor puan kazanamazken, Bodrumspor ve Sakaryaspor Boluspor gibi haftayı birer puanla kapattılar. 

İŞTE LİGDE ALINAN SONUÇLAR VE SON PUAN DURUMU; 

1 yorum yapılmış

  • ERGNZBAY 14 Şubat 2024 • 14:01

    ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM; BOLUSPOR'U İKİ BÖLÜMDE İNCELEMEK GEREKİYOR YALÇIN HOCA ÖNCESİ VE SONRASI ÖNCESİNDE BOLUSPOR'UN İLK YEDİ ARASINDA OLACAĞINI SÖYLESELER GÜLÜP GEÇERDİM ANCAK İKİNCİ YARI YAPILAN NOKTA TRANSFERLER İLE BİR İVME YAKALANMIŞ VE BÜGÜN KÜ KONUMA GELİNMİŞTİR. İNŞALLAH YENİ ALINAN GOLCÜDE ÇABUK UYUM SAĞLAR VE İLK YEDİ ARASINDA YERİMİZİ ALIRIZ. BENİM BUNA İNANCIM TAM

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.