Transferi ile iglili konuştu

05/02/2014
05
ŞUB
2014

Şanlıurfaspor ile sözleşmesini fesheden orta saha oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı, PTT 1.Lig ekiplerinden Boluspor ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Bursaspor forması altında profesyonel olan başarılı oyuncu İsmail Haktan, transferine dair özel açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfaspor ile sorunları olduğunu ve ayrılmanın en doğru karar olduğunu belirterek sözlerine başlayan Odabaşı, ''Öncelikle Şanlıurfaspor ile böyle bir ayrılık yaşadığım için bütün taraftarlarımızdan özür dilerim. Hocamız ile anlaşmazlıklar olduğu için ayrılma kararı aldım ve bu kararımı yönetime bildirdim. Transferimde emeği geçen ve beni samimi bir şekilde karşılayan Boluspor başkanına ve yönetimine de teşekkür ederim.'' dedi.

Süper Lig için sezon başında Şanlıurfaspor ile anlaştığını söyleyen başarılı oyuncu, ''Şanlıurfaspor'a bundan sonra bütün lig maçlarında başarılar dilerim. İnşallah yeni hocayla iyi bir seri yakalayıp stadı dolduran Şanlıurfa halkının hakkı olan Süper Ligi onlara hediye ederler.'' diye konuştu.

2014-15 Sezonunun Boluspor 'un 50.yılı olduğunu ve sezonun 2.devresinde oynadığı 2 maçta oynadığını hatırlatan genç oyuncu sözlerini şöyle noktaladı. ''Boluspor ile bu sene ligde kalmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seneye ise kulübümüzün 50.yılında şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Şu anlık hedefimde ise Kırmızı-Beyazlı forma altında Süper Lig'de oynamak yer alıyor." dedi.

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.