TPFD BAŞKANI HAKAN ÜNSAL VEDAT ÖZKAN'A KONUŞTU

14/07/2019
14
TEM
2019

Yeni sezon öncesinde henüz bir kulüple sözleşme imzalamayan profesyonel futbolcular, Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği'nin (TPFD) Bolu'daki hazırlık kampında hazırlıklarını sürdürüyor.

Kamp çalışmalarını yaptığı hazırlık maçıyla sürdüren profesyonel futbolcular, Abant yolundaki bir otelde Romanya ekiplerinde Rapid Bükreş'le karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda sahadan 3 -2 mağlup ayrılan TPFD oyuncuları sezona hazır oldukları sinyalini de verdi. 

Maç sonrası Merkez Tv mikrofonlarına kamp dönemini değerlendiren Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, gelcek yıllarda teknik adamlık yapmak isteyipte staj yapmak isteyen kaleci antrenörü, yardımcı antrenör, performans antrenörlerini de ekibe dahil etmek istediklerini söyledi.
Kampa katılan futbolculardan herhangi bir ücret alınmadığını ifade eden Ünsal, bu oyuncuların sadece antre edilip sezon başını iyi geçirmelerini sağlamanın ötesinde kafa olarakta psikolojik olarakta iyi hazırlanmalarını sağladıklarını belirtti. 

Dernek olarak bakanlıktan tesis talepleri olacaklarını belirten Ünsal, o tesiste sezon içerisinde ve sezon kapandıktan sonra boşta kalan oyuncuların hergün antrenman yapmalarını sağlayarak devre arası transfer olmalarını yada bir sonraki sezon transfer olmalarını sağlamak söyledi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.