TKİ Tavşanlı Linyitspor Boluspor maçının detayları

15/12/2013
15
ARA
2013

Boluspor, PTT 1’nci ligin 16’ncı haftasında deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar uzun süredir galip gelememenin stresi ile sahaya çıktı. Alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada ilk yarısı 0–0 sona eren maçta, Boluspor 2 kez öne geçtiği karşılaşmada Tavşanlı Linyitspor’a 3–2 yenildi. Kırmızı beyazlılar Emrah ve Emre ile öne geçtiği maçta Tavşanlı Linyitsporlu Emrah Dağ’ın attığı 3 gole engel olamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Haftalardır galibiyet alamayan Boluspor, düşme hattından kurtulamadı ve kötü gidişe dur diyemedi. Lig’de 16’ncı sıraya demir atan Boluspor’da tehlike çanları çalmaya devam etti.

 

Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısına; Atacan, Abdülkadir, İskender, Dixon, Hakan, Emrah, Emre, Alican, Sercan, Alp, Fatih on biri ile çıktı.

 

Ev sahibi takım TKİ Tavşanlı Linyitspor ise, Metin, Kemal, Emrah, Mehmet, Gökhan, Hakan, Soner, Sakıb, Olorundare, Agbetu, Ömürcan on biri ile sahadaki yerini aldı.

 

Boluspor teknik direktörü Besim Durmuş, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Alican’ı stoper mevkisinde görevlendirdi. İleri uç oyuncusu Emrah Metoğlu’da haftalar sonra ilk 11’de kendisine yer buldu.

 

Kırmızı beyazlılar zorlu mücadeleye hızlı başlayan takım oldu. Boluspor, özellikle kanatlardan geliştirdiği ataklarla ve duran toplardan Tavşanlı Linyitspor kalesinde pozisyonlar aradı. Boluspor’da ilk oyuncu değişikliği zorunlu olarak yapıldı. Sakatlanan Alican’ın yerine Çağrı oyuna dahil oldu. Alican’ın sakatlanmasının ardından, bu kez Abulkadir Kayalı sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Abulkadir’in yerine Orhun Öztürk oyuna dahil oldu. Oyunun ilk 30 dakikalık zaman diliminde her iki takımda rakip kalede pozisyon bulmakta güçlük çekti. 33’ncü dakikada ev sahibi Tavşanlı Linyitspor gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Agbetu, Atacan ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşu auta gitti. İlk yarısı pozisyon anlamında kısır geçen karşılaşmada her iki takımda aradığı golü bulmayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

 

İkinci yarıya Boluspor hızlı başladı. Kırmızı beyazlılar 52’nci dakikada Emrah Metoğlu’nun attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçen taraf oldu. Emrah bu sezon 2’nci golünü attı. 

Karşılaşmanın 59’ncu dakikasında ev sahibi TKİ Tavşanlı Linyitspor beraberlik golünü buldu. Kazanılan serbest vuruşu ceza sahasına ortalayan TKİ Tavşanlı Linyitsporlu oyuncu topu Emrah Dağ ile buluşturdu. Bu oyuncunun sert ve düzgün vuruşu Boluspor fileleriyle buluştu. Skor 1-1’e geldi. Karşılaşmanın 62’nci dakikasında Boluspor tekrar öne geçti. Araya atılan pasta kal

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.