TFF 1. LİGDE GÜNÜN MAÇLARI VE SONUÇLAR

10/12/2017
10
ARA
2017

TFF 1. ligde 15. haftanın heyecanı tüm hızı ile sürüyor. Kırmızı beyazlıların puansız kapattığı haftanın pazar günü maçlarında 1 beraberlik çıkarken bir ev sahibi bir de deplasman takımı galip gelmeyi bildi.

Günün ilk maçında Denizlispor Samsunspor ile golsüz berabere kaldı. Manisaspor evinde Altınordu'yu konuk ederken misafir takım haftalar sonra ilk galibiyetini aldı. Mücadeleyi 2-1 kazanmasını bildi. Günün son maçında ise adeta nefesler kesildi.  Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Giresunspor 3-0 öne geçti. Maçın son bölümlerinde Rizespor iki gol bulsa da, Karadeniz derbisinde misafir takım Çaykur Rizespor'un bu çabası puan almaya yetmedi. 

15. hafta pazartesi akşamı oynanacak olan Eskişehirspor Gaziantepspor mücadelesi ile sona erecek. Ligin düşme hattının maçı Eskişehir'de oynanacak.

İŞTE 15. HAFTANIN SONUÇLARI VE SON PUAN DURUMU; 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.

    08.12.2017 18:00

     

    İSTANBULSPOR A.Ş.