Tepki, tebrik ne ararsanız vardı

14/04/2013
14
NİS
2013

PTT 1. Lig 30. hafta karşılaşmasında kendi evinde Ş.Urfasporu konuk eden Boluspor'un maçın ilk yarısında yediği gole kadar sessizliğini koruyan Boluspor taraftarı, takım oyuncularının sergilemiş olduğu kötü oyunu protesto etmek için oyuncular aleyhine tezahürat yapmaya başladı. Kırmızı beyazlı taraftarlar ilk olarak Aydın Çetin’e tepki gösterirken, daha sonrasında kötü oyununa devam eden Boluspor’lu futbolcular kırmızı beyazlı taraftarların tepkisinden nasibini aldı.

 

Oğuz Çetin ve Yönetimi istifaya çağırdılar…

 

Kötü gidişe kendi evinde bir türlü dur diyemeyen Boluspor bu haftada 3 puanı Şanlıurfaspor’a hediye etti. Kırmızı beyazlı taraftarlar maçın sonlarına doğru ilk olarak Oğuz Hocayı istifaya davet ederken, karşılaşmanın uzatma dakikalarında bütün stat ‘’Yönetim İstifa’’ sesleriyle inledi.

 

Boluspor yerine Ş.Urfaspor’u çağırdılar.

 

Karşılaşmadan 1-0 mağlubiyetle ayrılan kırmızı beyazlı futbolcular soyunma odasının yolunu tutarken, Şanlıurfaspor’lu futbolcuları maraton tribündeki kırmızı beyazlı taraftarlar tebrik etmek için tribüne çağırdılar ve sarı-yeşilli futbolcuları ayakta alkışladılar.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.