TEKNİK HEYET, YÖNETİME VE CAMİAYA SÖZ VERDİ

02/02/2017
02
ŞUB
2017

 Boluspor'un moral yemeğince konuşan teknik direktör Fuat Çapa ve yardımcı antrenör Bülent Kayıtken camiaya şu mesajları verdiler.

Teknik Direktör Fuat Çapa:

"Öncelikle Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Bu akşam burada çok sayıda olmaları, bizlere olan inançlarını bir şekilde kanıtlamış oluyor. Özellikle bu kadar çok kişinin katılmasından dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız gerekenleri söyledi. Önümüzde 10 günlük bir süreç var. Biz bu 10 günlük süreci Antalya'da iyi değerlendirip, sezon başında nasıl iyi bir takım olduysak, 10 gün sonrada aynı takımı sahada izletmek için elimizden geleni yapacağız. Bunun sözünü verebilirim. Bunu bugünkü idmanda da çok iyi bir şekilde gördük. Bundan sonraki süreçte tüneldeki ışık göründü. Önemli olan o ışığa rakiplerden önce ulaşabilmek. İnşallah bunu en kısa sürede gerçekleştirmeye çalışacağız. Sezon sonunda da inşallah burada tekrar oturup hedefimizi gerçekleştirmiş bir şekilde bunun kutlamasını yaparız."

Yardımcı Antrenör Bülent Kayıtken:

 "Gerçekçi olmak lazım beklediğimizden daha uzun bir süre kötü gittik. Biz kötü gitmeyi bekliyorduk. Çünkü yeni bir takım olarak normalin üzerinde bir performans gösterdik. Böyle olduğu zaman genelde herkes suçlu arar. Önce takımın içinden başlar. Dürüst olarak takımda bu çok minimumda oldu. Bu futbolcunun iyi niyetini gösterir. Böyle durumlarda yönetimden baskı gelir. Böyle bir şey olmadı. Bu da inancı gösterir. Basın normalde yerden yere vurur. Evet eleştiriler geldi ama çok kırıcı olmadı. Taraftar isyan eder. Biraz mırıldandı ama haddi hiçbir zaman aşmadı. Demek ki herkesin içerisinde bir umut ve inanç var ki kimse normalin dışında yıpratmak istemedi. Bizde teknik heyet olarak önce futbolcularımıza inanıyoruz ve yönetimden de destek alıyoruz. Basından da destek alıyoruz. Taraftardan da destek alıyoruz. Bu kadar güzel şeyler varken, inanç varken, en önemlisi iyi niyet varken saygıdeğer rakiplerimiz olmasına rağmen, bu saygıdeğer rakiplerin içerisinde bundan sonra daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Allah izin verirse inşallah sezon sonunda bizleri tatmin edecek güzel şeyler elde edeceğiz."

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.