Teknik Direktörü Levent Devrim "Planımız tuttu ama"

25/03/2012
25
MAR
2012

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Levent Devrim, bir anlık hatanın kendilerine pahalıya patladığını belirterek, "Buraya gelirken hedeflerimiz arasında puan ya da puanlar vardı. Bütün oyun planımız, oyun kurgumuz bunun üzerine kurulmuştu. Maçın içine baktığımızda birçok oyun planımızın tuttuğunu söyleyebilirim. Eğer oyun disiplinine bağlı kalırsak ve sahayı doğru parsellersek Boluspor takımının sadece duran toplardan golü bulabileceğini düşünmüştük. Nitekim de öyle oldu. İlk yarıda özellikle iki pozisyon var. Birisi direkten döndü. Diğeri de Veli'nin vuruşuydu. Aslında bütün planlarımız tuttu. Bir anlık hata bize pahalıya patladı. Bu tür hatalar olabilir. Kardeşimiz o hatayı yapmak istemezdi. Biz o hatayı takım olarak yaptık. Böyle değerlendiriyoruz. Arkadaşlarımın mücadelesinden son derece memnunum" dedi.

Tavşanlı Linyitspor'un savunma oyuncusu İsmail Dinler de karşılaşma için şunları söyledi:
"Boluspor'un kupa maçından sonra bir haftada ikinci maçıydı. Onların yorgunluğundan istifade edip üç puan almak istiyorduk. Biz de açıkçası bunu değerlendiremedik. Baskıyı kuramadık. Bu maçın hakkını sorarsanız beraberlikti. Atanın kazanacağı maçtı. Boluspor attı ve kazandı. Önümüzdeki Akhisar maçına bakacağız."

Konuk ekibin bir başka oyuncusu Mesut Saray ise planlarının istedikleri gibi gitmediğini söyleyerek, "Buraya ilk önce 1 puan, sonra üç puan için gelmiştik. Geçen hafta kazandık ve alt sıralardan uzaklaşmak istiyorduk. Bu haftada Boluspor'un yorgunluğundan istifade etmek istedik. Beşiktaş'ı elemelerini düşünerek yenebileceğimizi düşündük. Özellikle ikinci yarıda yorulacaklar, biz de baskı kurup gol ve goller arayacaktık. Ama olmadı. Onları kutluyorum" diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.