Teknik direktör Arslan Boluspor'u gözüne kestirdi

21/02/2012
21
ŞUB
2012

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Cihat Arslan, hafta sonu oynayacakları Boluspor'un fiziksel özelliği yüksek bir takım olduğunu belirterek ''Ama yenilmeyecek bir takım değil'' dedi.

Arslan, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiğinden bu yana en üzgün haftayı geçirdiğini, Giresunspor karşısında ilk 50-55 dakikalık bölümde sergiledikleri oyunun bir açıklamasının bulunmadığını söyledi. Bahanelere sığınacak durumlarının bulunmadığını kaydeden Arslan, ''İçimizde bulunduğumuz durumdan çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Şamil'in attığı golden sonra öne geçmek için istedik ama bunda etkili olamadık. Bizim için kötü bir gündü, inşallah geride kalmıştır'' dedi.

Arslan, karşılaşmaya çift forvetle çıkmayı tercih ettiklerini ancak maçın başında beklemedikleri golün ardından devre arasında oyuncu değiştirmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Hiçbir insanın başarısız olmak istemeyeceğini kaydeden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Futbolcular yeteri kadar ceza çekiyor buna ekstra bir ceza eklemenin anlamı yok. Geçen haftalara baktığımızda Çaykur Rizespor, Karşıyaka, Güngörenspor, Denizlispor maçlarını kazanabilirdik. Başarı için inanmak gerekiyor. Kalan süreçte inancımızı sağlam tutmamız lazım. Boluspor maçını kazanacağımıza inancım var. Bunu başarabilecek kapasitemiz var. Buna bütün takımın inanması lazım. Boluspor ligin gerçeklerine göre kurulmuş bir takım. Boluspor fiziksel özelliği yüksek ama yenilmeyecek bir takım değil. Rakibin ne yaptığı değil, bizim sahaya ne yansıttığımız önemli.''

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.