TECRÜBELİ OYUNCU RESMEN İMZALADI

08/08/2016
08
AĞU
2016

Boluspor eski oyuncusu Hakan Arslan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde yapılan imza törenine basın mensupları ve yöneticiler de katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Necip Çarıkcı "Bugün bir transferimiz daha olacak. Daha öncede Boluspor'da oynamış ve ilk olarak Oyak Renaultspor'dan aldığımız Hakan Arslan ile sözleşme imzalayacağız. Hakan'ın hem kendisini, hem ailesini tanıyoruz. Hakan daha önce iki sezon Boluspor'da oynadı. Hakan o zamandan bu yana çok büyük bir aşama gösterdi. Çok iyi biliyorum ki, Konyaspor'dan bir teklif geldi kendisine. Bu teklif ile beraber Hakan'a bir fiyat veriliyor ama malesef bu transfer gerçekleşmiyor. Hakan'a söz verilmesine rağmen bu transfer sıkıntılı bir hale geliyor. Keza şuan Emre Kılınç'ı da önceki senelerde çoğu kulübün istemiş olmasına rağmen bu transferde malesef gerçekleşmedi. Şuan bile biz Emre Kılınç için belli bir süre verdik. Biz sözümüzün arkasındayız. Emre Kılınç'ın bu şekilde önünü açmamız lazım. Hakan Arslan içinde bunun yapılması gerekiyordu ama malesef verilen sözler olmasına rağmen telefonları açılmadı, ulaşılamadı. Daha sonra Şanlıurfaspor ile bir macerası oldu. Ama biz Hakan'ı tanıyoruz, biliyoruz ve iki yıllık mukavele yapacağız. İnşallah Hakan ile birlikte Süper Lig heyecanını yaşayacağız."

Boluspor camiası ve taraftarıyla hiçbir zaman probleminin olmadığını ifade eden Hakan Arslan "Başkanımız zaten gerekli açıklamaları yaptı. Bende buradan sorunlu bir şekilde ayrılmış gibi görünüyorum ama Necip Başkan'ında söylediği gibi burada verilen sözler vardı. Benim Boluspor camiasıyla, taraftarıyla herhangi bir problemim yok. Bunu herkes biliyor. Ben buradan ayrıldıktan sonrada bir çok abimle görüştüm, görüşmeyede devam ediyorum. Geçen yönetimdeki Başkan ile, yönetici arkadaşlar ile problem yaşadık. O yüzden böyle olmaması gereken şeyler yaşadık. Şuanda tekrar yuvaya geri döndüm. Boluspor benim hayatımda önemli bir yere sahip. İnşallah Süper Ligi burada yakalarım. Hepimiz için hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.