TECRÜBELİ HOCA SPOR MEDYASI İLE BİR ARAYA GELDİ

12/07/2019
12
TEM
2019

BOLUSPOR'UN tecrübeli teknik adamı Giray Bulak Bolu'da görev yapan spor medyası ile bir araya geldi. Antrenman öncesi muhabirler ve spor yazarlarını odasında ağırlayan Bulak bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

 

 eni sezonda birlik ve beraberliğin önemine değinen Giray hoca, bu birlikteliğin önemli ayaklarından biri olan spor basını ile düzenli olarak bir araya geleceklerini belirtti. Tanışma toplantısına katılan basın mensuplarının tek tek telefonunu alan Bulak, kendi telefonun numarasını da vererek iletişimin önemine değindi. Sohbet ortamında geçen tanışma toplantısı karşılıklı iyi dileklerle sona erdi. 

 

Toplantıya Merkez TV'den Mutlu Yuca ve Eren Akdeniz, İHA muhabiri Faruk Çidem, Demirören Haber Ajansı muhabiri Murat Küçük, Anadolu Ajansı muhabiri Zafer Göder, Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetesi yazı işleri müdürü Burhan Yeşiltaş, Bolu Takip Gazetesi spor yazarı ve bolusporluyuz.com editörü Fahri Gündüz ve site editörümüz aynı zamanda Merkez TV'de yayınlanan Sporun Merkezi programının moderatörü Vedat Özkan katıldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.