Tecrübeli golcü ile 1 yıllık sözleşme uzatıldı

29/06/2013
29
HAZ
2013

Boluspor golcü oyuncu İskender Alın ile yeniden anlaştı. Tesislere gelen tecrübeli oyuncu bir sene daha Boluspor’a 'evet' dedi.  

İç ve dış transferde hız kesmeyen Boluspor, geçtiğimiz yıl kadrosunda bulunan santrfor oyuncusu İskender Alın ile yeniden sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan İskender Alın, “Zaten bir yıllık daha sözleşmem vardı. Oturduk, konuştuk ve yeniden anlaştık. Gelecek sezon Boluspor formasını tekrar giyeceğim için çok mutluyum. Geçen sezon bazı sakatlıklar ve hocalarımın beni orta saha oynatması nedeniyle istenen gol sayısına ulaşamadım. Ama bu sezon hocamla oturup konuşacağız. Hocamın verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım” diye konuştu.

 Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan ise en kolay transferlerden birini gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Belki de en kolay transfer görüşmesi oldu. Bize pek zorluk çıkarmadığı için çok teşekkür ediyorum. Boluspor iç transferde kadrosunu koruma yönünde belki de tarihinde bir ilki yaşıyor. İskender Alın da bu önemli futbolcular arasındaydı. Kadromuzda tutarak iyi bir iş yaptık. Hedefimiz ilk 6 ama şampiyonluk için top futbolcu kardeşlerimin elinde. Eminim onlar da elinden geleni yapacaklardır” şeklinde konuştu. 

Kendisini yeniden 1 yıllığına Boluspor’lu yapan sözleşmesi imzalayan İskender, daha sonra gazetecilere poz verdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.