Tavşanlı Linyit Boluspor'a hafif geldi (4-2)

11/02/2014
11
ŞUB
2014

Coca -Cola Bölgesel Gelişim U16 Liginde Boluspor deplasmandan Tavşanlı Linyitspor ile karşılaştı. İlk yarısı 1-1 biten karşılaşmada ikinci yarı oyunun üstünlüğünü alan Boluspor, karşılaşmayı da 4-2 kazanarak Bolu’ya 3 puanla döndü. 

Boluspor U16 takımı deplasmandan 3 puanla döndü. Tavşanlı Linyitspor’a konuk olan kırmızı beyazlılar, 8’nci dakikada kalesinde gördüğü golle karşılaşmada 1-0 geriye düştü. Bu gole cevap veren Boluspor U16 takımı 18’nci dakikada Faruk Mert ile beraberliği sağladı. İlk yarı bu skorlarla tamamlandı.

 

 

İkinci yarıda ev sahibi ekip ilk yarıda olduğu gibi maça hızlı başladı. 51’nci dakikada Faruk Tavşanlı Linyitspor’u 2-1 öne geçirdi.  Geriye düşen Boluspor U16 takımı, beraberlik golünü 55’nci dakikada bulurken, Faruk Demir beraberlik sayısını kazandırdı. Boluspor’da ilk golün sahibi Faruk Mert takımını 67’nci dakikada 3-2 öne geçirdi. Karşılaşmada 79’ncu dakikada Mustafa Mert bir gol daha takımına kazandırırken, Boluspor deplasmandan 4-2 öne geçti. Kırmızı beyazlılar maçı da bu skorla tamamlayıp haftayı 3 puanla kapadı

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.