TATANGALAR 4 EKSİKLE GELECEK

24/11/2022
24
KAS
2022

Spor Toto 1.Lig’in 26’nci haftasında Boluspor deplasmanına konuk olacak olan Sakaryaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Bandırmaspor galibiyetiyle moral bulan yeşil-siyahlılar zorlu deplasmandan da üç puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Lig’de deplasmanda kötü bir grafik çizen Sakaryaspor, Boluspor karşısında bu kötü gidişe son vermek istiyor.

ÇAĞLAYAN, OĞUZ VE KASONGO

Sakaryaspor, Boluspor deplasmanına 3 eksikle gidecek. Sakatlıklarını tam olarak atlatamayan ve tedavi süreçleri devam eden Çağlayan Menderes ile Kabongo Kasongo Bolu maçında kadroda yer alamayacak. İki futbolcunun yanı sıra Oğuz Yıldırım’ın da Bolu maçında forma giymesi zor gözüküyor.

NALEPA CEZALI

Sakaryaspor’da son haftaların en formda oyuncusu olan Mıchal Jan Nalepa, Bandırmaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmüştü. Başarılı futbolcu zorlu Bolu deplasmanında yerini alamayacak.

GÖZLER MİLOSEVİÇ’TE

Sakaryaspor’a büyük umutlarla transfer edilen ancak sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak olan Deni Miloseviç yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Takımla birlikte çalışmalara katılan tecrübeli futbolcunun Boluspor maçı kadrosunda yer alması bekleniyor. Teknik Direktör Serkan Özbalta’nın Miloseviç’i bu kez kadroya alarak maçın gidişatına göre sahaya sürmesi bekleniyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.