TARİHLERİNDE 49'UNCU KEZ KARŞILAŞACAKLAR

20/01/2018
20
OCA
2018

TFF 1. Ligin 18. hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Giresunspor ile Boluspor 49'uncu kez karşı karşıya gelecekler. 

GİRESUN'UN LİG TARİHİNDE EN ÇOK KARŞILAŞTIĞI TAKIM BOLUSPOR

Giresunspor tarihine en çok Boluspor (48) ve Samsunspor (48) ile karşılaştı. Bu maçla birlikte Yeşil Beyazlı ekip Boluspor ile 49'uncu kez karşılaşmış olacak ve lig tarihinde en çok Boluspor ile oynamış olacak.  Karadeniz ekibinin yine lig tarihinde en çok yenildiği takım ve aynı zamanda kalesine en çok gol atan takım Boluspor'du.

BOLUSPOR TOPLAMDA ÜSTÜN

Daha önce oynadıkları 48 maçta Giresunspor 12 kez kazanırken, Boluspor 23 kez sahadan galip ayrıldı.  13 maçta ise kazanan olmadı. Giresun'da ki maçlarda ise Giresunspor'un 10'a 5 üstünlüğü var. 6 maç ise beraberlikle sonuçlandı.  

KUPA MORALİ İLE GİRESUNSPOR

TFF 1. ligde ilk yarının iki önemli ekibinden Giresunspor Ziraat Türkiye kupasında çeyrek finale kalarak morali oldukça yüksek. Son 16 turunda Giresunspor Süper ligin şampiyonluk adayı Başakşehir'i kupada saf dışı bırakırken Boluspor Akhsiarspor'a elenmişti. Ligin ilk maçında Bolu'da ekipler karşı karşıya gelmiş mücadele 2-2 sona ermişti.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.