TARİHİ DESTEK VEREN CAMİA "İCRAAT BEKLİYOR"

03/10/2020
03
EKİ
2020

Boluspor da tarihe geçecek bir destek gören yönetimden camia icraat bekliyor.

Geçtiğimiz sezon ummadığı kötü sonuçlar alarak son anda ligde kalarak yönetimini değiştiren Boluspor'da bu sezonda beklentiler lig başında yerini  tepkilere bıraktı. Pandeminin ve ekonomik sıkıntının zirve yaptığı son dönemde herşeye rağmen Boluspor için tarini bir destek veren Bolu esnafı, Boluspor taraftarı ve camia ilk 4 maçta alınan sonuçlardan hiçte memnun değil. 17 transfer yaparak geçtiğimiz yıl sezon başı yapılan transfer sayısına ulaşan Boluspor'da skorların ve ortaya konulan mücadelenin ve futbolun vasatın altında olması sonrası sosyal medya adeta eleştirilerle yıkıldı. 

TRANSFERLERİ CAMİA MASAYA YATIRDI BİLE...

İlk hedefte teknik direktör Ahmet Taşyürek yer alırken, yapılan bu 17 tranferin yetersizliğide oldukça konuşulacak gibi görülüyor. Bu isimlere kimlerin onay verdiği, hocanın bu transferlerde ne kadar imzasının olduğu ise yine en çok konuşulacak konular arasında yer alıyor.  

GEÇEN SENE İLE 1 PUAN BİLE FARKI YOK

Yapılan o kadar desteğe ve o kadar tramsfere rağmen geçtiğimiz sezonki performansı 1 puan bile geçemeyen Boluspor'da camia oldukça tedirgin... 

6 yorum yapılmış

  • Uar 3 Ekim 2020 • 23:59

    Boluspor'a kafa toplarına ve her iki ayağına hakim ayağına gelen topu kâleye bekletmeden çakan tecrübeli santrafor lazım .kuvvetli bir ön libero,birde gol vuruşu yapabilen iki ayağını iyi kullanabilen oyuncu lazım.Mihailovic ve marlinhoyu gönderiniz

  • bolulu14 4 Ekim 2020 • 00:23

    Başkanım 17 transfer yerine o paralar ile 5-6 tane nokta futbolcu alınamaz mıydı? Golcülerimizin yeterli olmadığını görmüyor mu kimse ? ya da görmek mi istemiyor! 5 ekim son gün Allah aşkına bir tane gol atabilecek nokta golcü alın.

  • bolulu14 4 Ekim 2020 • 00:28

    Başkanım. Süper lig ekiplerinden gençleri almak mı zorundayız. Bizim altyapıda gençlerimiz yok mu. Gelen arkadaşlar ne verir takıma 1 yılda.Gelen genç arkdşlar yerine bizim kendi altyapıdan oyuncularımız olsa Bolumuz boluspor kazansa sanki şu durumdan çok mu kötü olacaktı.

  • bolulu14 4 Ekim 2020 • 00:36

    Burda yorum yapmamız görünen oyun ve skorlar için kolay perde arkası bilmediğimiz elbette büyük sorunları var Boluspor un Başkanım ve yöneticilerimiz elbette bir kulübü yönetmek kolay değil. Zor zamanda taşın altına elinizi koyup yönetimi devraldınız. Fakat çok ve ucuz 17 transfer başarı getirir mi.

  • bolulu14 4 Ekim 2020 • 00:47

    Tüm kuluplerin ortak hatası mı dır yada sebebi nedir anlamıyorum. Her sene 1 yıl kiralık oyuncular ile takım kurulunca çok transfer yapınca kazanan kulupler mi oluyor.Hep denir altyapımıza önem verilecek diye ne hikmetse biz başakşehir ve fenerbahçe arkadaşları alıyoruz. Elbette gelen arkadaşlar yetenekleri var ama biz neden kendi gençlerimizi oynatmıyoruz. Başakşehir gelen golcü arkadaş 5 dk kala neden oyuna niye giriyor.

  • bolusporsevdals 4 Ekim 2020 • 22:25

    hoca diyoki yakaladıgımız pozizyonları degerlendirebilseydik durum farklı olurdu bahane bumu kardesim kac gol pozızyonuna gırdinki gol atasın toplam 4 macta 4 tane gol pozisyonuna gırmısın butakımın basına fatih hoca gelse yine bisey olmaz takmlarından kovulan topcuları toplamıssınız ne bekliyosunuz iyi topcu olsalar kovulmazlardı birde sampiyon kadrosu kurduk diyosunuz yanlıs kurmussunus kume dusecek takım kadrosu kumussunuz

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.