BU ADAM DAHA NE YAPSIN!

29/09/2023
29
EYL
2023

Boluspor'da başkan Savaş Abak geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada eski yönetimlerden kalan borçlar nedeniyle kulübün düştüğü durumu gözler önüne sererken, son iç saha maçındaki bilet fiyatlarında taraftarın da isteğini yerine getireceğini belirtti.

Sezon başında kombine alan taraftarları mağdur etmemek için belirli oranda indirim yapmak istediklerini ifade eden Abak "Günümüz şartları belli ve durumumuz ortada. Son iç saha maçında taraftarlarımızın çağrısını duydum. Elimizden geleni yapacağız. Burada kombine alan taraftarlarımızı mağdur etmeden maç bilet fiyatlarında belirli orandan indirim yapılacak" dedi.

Savaş Abak, Erzurum deplasmanından iyi bir skorla dönmeyi hedeflediklerini belirtirken taraftarların bilet fiyatlarından şikayetlerini ele alarak çözüm getireceklerini ifade etti. "İyi skorla gelirsek, görüşeceğiz, konuşacağız" dedi. 

"Taraftar Bizim Her Şeyimiz" diyen Başkan Abak, taraftarların önemini vurgulayarak, "Taraftar olmadan maçın zevki de olmuyor. Bilet konusuna da Kombine biletlerle karşılaştırılabilir çözüm getireceğiz" dedi. 

  

3 yorum yapılmış

  • etin 29 Eylül 2023 • 11:45

    Askıda kombine uygulaması başlatılabilir. Maça gidemeyen varlıklı insanlar, maça gitmek isteyen ancak maddi imkanı olmayanlara kombine alabilirler. Kulüp bu iki grubu buluşturabilir.

  • Bolusporhastasi 29 Eylül 2023 • 12:03

    Market ve ticaret haneler ve benzinlikler belli başlı alışverişe maç bileti verebilir

  • Gurbetci 29 Eylül 2023 • 16:01

    Zaten seyirci çok az.bilet fiyatlarını minimuma indirekt hem tribünler dolsun,ve yinede kasaya azdan çok para(hasılat) Elde edilir.esnaf ile pazarlık yapılsın her yerde alış verişlerde atıyorum 100 Lira alış verişlerden 10 veya 15 Lira boluspora yardım kampanya düzenlensin.gülüp geçmeyin,damlaya damals göl olur diye boşuna dememişler.bu takım bizim ise hep birlikte sayin kulüp başkanın yanında olmak ve yalnız bırakmamak gerek.başkanda bırakır benden bukadar der

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.