TANJU ÖZCAN'DAN ÇOK ÖNEMLİ "BOLUSPOR" AÇIKLAMASI

25/12/2019
25
ARA
2019

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Boluspor'un kötü gidişatı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Almanya dönüşü sonrası gazetecilerle bir araya gelen başkan Özcan yaptığı açıklamada Boluspor'un durumu ile ilgili şunları söyledi. 

Boluspor'un durumunun iyi olmadığı, gerektiği zaman belediye başkanı olarak müdahale edemrisiniz sorusu üzerine Başkan Özcan "Zaten belediye başkanı olarak konunun içindeyiz.  Malesef kötü durumdayız. Boluspor bu noktada olmamalı. Boluspor'un mevcut kadrosunun durumuda bu sıralamayı bu durumu hak etmiyor. Tamam çok iyi bir kadro olmamış. Tamam bu kadro şampiyon olmaz ancak bu noktadada olmamalıydı. Boluspor'un küme düşmesi ile ilgili benim bir endişem yok. Bizim durumumuz iyi değil. Bizden hem kadro hem de ekonomik olarak iyi olmayan takımlar var. İkinci yarı Boluspor'un yükseleceğini orta sıralarda tamamlayacağını görüyorum. Ama bizim şimdiden önümüzdeki yılı planlamamız lazım. Boluspor başkanı kim olursa olsun, ben belediye başkanı olarak her türlü desteği vereceğim. Bu desteğe ticari ve siyasi ilişkilerime bakmadan bir Boluspor taraftarı olarak vermeye hazırım" dedi. 

KONGREDE BAŞKA ADAY VARMIYDI Kİ!

Kongrede başka adayın çıkmadığını belirten Özcan "Necip beyi sen mi başkan yaptın? soruları ile karşılaşıyorum. Yahu Necip beyden başka aday çıkmadı ki.   Benim tercih yapma şansım mı var. Bunu bazıları söylüyor" dedi. 

BOLUSPOR ÜZERİNDEN ŞAHSİ HESAPLARINI GÖRMESİNLER

Bolu'da spor camiasında bazı insanların olduğunu Çarıkcı'ya olan şahsi kinlerini Boluspor'a yansıttıklarını gördüğünü ve bunun Boluspor'a zarar verdiğini düşündüğünü belirten başkan Özcan "Onlar bu hesaplarını Necip Çarıkcı bu işi bıraktıktan sonra görsünler.   Ama Necip Çarıkcı kulüp başkanı olarak kaldığı sürece Necip Çarıkcı ile olan hesaplarını kimse Boluspor üzerinden yansıtmasın. Ben buna üzülüyorum" dedi.

BÜTÜN BAŞKANLARI DESTEKLERİM

Boluspor'un desteklenmesi gerektiğini belirten Özcan "Örneğin benimde Necip başkana söyleyeceğim şeyler var ama kulüp başkanı olduğu sürece bize sadece onu desteklemek düşer. Yarın bir başkası başkan olsa isterse beni hiç sevmeyen benim hiç sevemediğim biri olsa desteklemek benim görevim" dedi.

ÇARIKCI'YA BIRAK DEMEM!

Boluspor'un daha kötüye gitme durumunda Boluspor başkanına bırak dermisiniz sorusu üzerine "Necip başkana bırak! Gidip başkasına başkan olda diyemem. Bunu yönetimler tartışır, Boluspor camiası tartışır, en son noktada benim yapmam gereken bir şey olur vermem gereken bir katkı olursa o zaman derim. Boluspor Bolu Belediyespor değil. Bolu Belediyespor başarısız olursa başkanı değiştirin derim. Ama Boluspor Bolu'nun takımı, Bolu halkının takımı onun için diyemem" dedi.        

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.