TANJU ÖZCAN'DAN BOLUSPOR'A ZİYARET

11/11/2016
11
KAS
2016

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve partililer Boluspor kulübüne ziyarette bulundular. Ziyarette şampiyonluk yolunda başarı dilekleri sunulurken iki taraftan Boluspor ile ilgili açıklama geldi.

 "ÜÇ YIL İÇERİSİNDE SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ"

 “28 Mayıs’ta yeniden üçüncü kez kulüp başkanlığına aday olduk. Boluspor’da yaklaşık 10 yıldan bu yana devam eden görevimiz var. 1987 yılında başlayan bir Yönetim Kurulu üyeliğimiz var. Boluspor, Bolu’da bir değer. Emin Semercioğlu, Abdullah Abat ve Mehmet İnceayan ile birlikte üç ayrı Yönetim Kurulundan arkadaşlar ile birlikte yola çıktık. Tabii burada ki en büyük arzumuz yarım kalan işleri tamamlamak oldu. Bunları da hep beraber bu üç yıl içerisinde yapmak için görev aldık. Yaklaşık 6 ay geçti. Takımımızın yeni olmasına rağmen Bolu’ya hava kattı, heyecan kattı. Takımımızın, taraftarlarımızın yaklaşık 25 yıldan beri şampiyonluk beklentisi var. Tabii tüm taraftarlarımız, halkımız, esnafımız bu şampiyonluğu hak ediyor. Bizde üç yıllık bir plan yaptık. İnşallah bu üç yıl içerisinde de Boluspor’u Süper Lige taşımak için çok çalışacağız. Tecrübemizi kullanacağız"

"VEKİLİMİZ HEP BİZİM YANIMIZDA OLDU"

"Tanju Bey’de iyi günde, kötü günde hep yanımızda oldu. Bugünlere hep beraber gelmemiz için destek oldu. Sayın Vekilimizin de Boluspor’u sevdiğini çok iyi biliyorum. Çoğu maçta beraberdik. İnşallah bundan sonrada Sayın Vekilimiz ile Boluspor için projelerimiz olabilir. Ama her zaman maçlarda kendisini görmek istiyoruz. Boluspor herkesin kulübü. İnşallah şampiyon oluruz ve Sayın Vekilim ile beraber maçlara gideriz. İnşallah bu üç sene bizim için hayırlı olur. Tekrar Sayın Vekilime geldiği için ve destekleri için teşekkür ederiz. “

"YARIM KALAN BİR HİKAYEMİZ VAR"

 “Sayın Kulüp Başkanımıza, değerli yöneticilerimize teşekkür ediyoruz bizleri misafir ettikleri için. Aslında bu geç kalmış bir ziyaret. Takımımızın çok başarılı olduğu bir dönemde buradayız. Boluspor’da daha önceki dönemlerde iki yıl yöneticilik yapma onurunu yaşayan şanlı Bolululardan bir tanesiyim. O zaman değerli Başkanımız ile aynı yönetim kurulundaydık. Kendilerinden çok şey öğrendik. O zaman Necip ağabey yine tecrübeli yöneticilerdendi. Sonraki süreçte kulüp başkanı olarak seçildi. Önemli atılımlar yaptı Boluspor Necip Başkan döneminde. Ama yarım kalmış bir hikaye vardı. Eskişehirspor maçı Bolu’da ciddi anlamda bizi çok üzen bir maçtı. Ama ondan sonraki yıllarda Boluspor bu ligde en azından kalıcı olmayı başardı. Play-off oynadığı dönemler oldu. Küme düşmekten son anda kurtulduğumuz dönemler oldu. Ama bu sene ben memnuniyetle görüyorum ki takım oldukça iyi. Hak ettiği yere tesadüfen gelmiş değil. Oynadığı futbol ile taraflı, tarafsız herkesin takdirini topluyor.

"NECİP ÇARIKCI BU İŞİN EHLİ"

"Tabii futbolda biraz şansa da ihtiyaç var. G&oum

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.