YAKLAŞIK 1 YIL SONRA SAHALARA (TRİBÜNLERE) GERİ DÖNDÜ

20/01/2024
20
OCA
2024

Uzun süredir Boluspor'un maçlarına gelmeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ekibimizin 19. haftada sahasında oynadığı Bandırmaspor maçında sürpriz yaparak tribünlere geri döndü.

2019 yılında yapılan seçimler öncesi verdiği stadyum müjdesi ile Boluspor taraftarını heyecanlandıran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kırmızı beyazlı ekibimizi son 1 yıla kadar içeride dışarıda yalnız bırakmamıştı. Boluspor yönetiminin kendisinin sözlerini tutmadığını ve Boluspor'u yalnız bıraktığını ifade etmeleri üzerine yaklaşık 1 yıldır  Boluspor maçlarına gelmeyen Özcan Bandırmaspor maçında sürpriz yaparak tribündeki yerini aldı.  Hemen hemen her maçta Boluspor Başkanı Savaş Abak'ın yanına oturan Özcan'ın Abak'a uzak oturduğu görüldü. 

Özcan yaptığı paylaşımda "Bolusporumuza, Bandırmaspor karşılaşmasında başarılar dilerim" ifadeleri yer verdi. Kongre dahil uzun süredir Boluspor ile ilgili bir paylaşım yapmayn Özcan, sosyal medyada da Boluspor'a geri dönüş yaptı.

3 yorum yapılmış

  • Misafir 20 Ocak 2024 • 17:34

    Bazı vatandaşlar seçim zamanı oy devşirmek için cami ve stadyum ziyaretlerini artarırlar

  • YAMAN 21 Ocak 2024 • 01:57

    Bolusporuzuma geçen sene çok katkı sağlamıştı- sayesinde ligde kaldık ama Bir yıldır ortada görünmeyip secim zamanı ortaya çıkıyorsa yakında Kur-an okumaya , türbe - tekke ziyaret etmeye başlayacağını gösteriyor. Başarılar ne diyelimm.

  • Bolulu 22 Ocak 2024 • 14:59

    İlhan durak başkan

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.