TANJU ÖZCAN BOLUSPOR'A ÖNEMLİ VAAATLERLE GELDİ

20/12/2018
20
ARA
2018

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim öncesi adaylığını açıklayan CHP Bolu Milletvekili ve Bolu Belediye başkan adayı Tanju Özcan kalabalık bir partili grubu ile Bolu'daki ilk ziyaretini Boluspor'a yaptı. Özcan ve beraberindeki heyet başkan Çarıkcı ve  yöneticilerle görüşürken, daha sonra alt yapı tesislerini gezdi. Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı ziyarette başkan adayı Tanju Özcan'a 14 numaralı formayı hediye etti.   

ZİYARETİN SATIR BAŞI KONULARI ŞÖYLE;

BOLUSPOR SÜPER LİGİN TOZUNU ATACAK

Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan Boluspor'un süper lige çıkacağını buna inandıklarını, eskiden olduğu gibi , hatta o dönemden daha başarılı olarak süper ligde kalıcı olarak bu yönetimle büyük başarılar yaşatacaklarını belirtti.    

"BOLUSPOR'U YAŞAYACAĞIM, BOLUSPOR TARAFTARI GİBİ DÜŞÜNECEĞİM"

Boluspor'u yıllardır en yakından takip eden siyasetçilerden biri olan Tanju Özcan "Ben Boluspor'a destek veren belediye başkanı olmayacağım ben Boluspor taraftarıyım, bir Boluspor taraftarı kadar Boluspor'u düşünüp, Boluspor'la yaşayan biri olacağım" dedi. 

14 BİN KİŞİLİK STADYUM VE KALICI GELİR SAĞLAYACAK İŞYERLERİ

Özcan yaptığı konuşmada Bolu'ya mevcut stadın yerine yeni ve 14 bin kişilik bir stadyum projesi olduğunu belirtirken, bu stadyumun çevresinde yapılacak işyerleri ile de Boluspor'a kalıcı bir gelir sağlayacaklarını, kırmızı beyazlı takımı kimseye muhtaç etmeyeceklerini belirtti. Özcan ayrıca Boluspor için yapılacak butik bir otelle birlikte kırmızı beyazlı ekibin kasasına önlemli kazanç koyacaklarını belirtti.

BOLUSPOR KOLEJİ ANA PROJELERİMİZDEN

Özcan ayrıca yıllardır kafasında olan Boluspor Kolejini kazandırmak istediklerini bu kolejin hem iyi birey ve iyi sporcular yetiştireceğini, hem de Boluspor'a en büyük kazanç sağlayacakları bir eğitim kurumu kazandırmak istediklerini belirtti.  

İŞTE BOLUSPOR BAŞKANI NECİP ÇARIKCI'NIN VE BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANJU ÖZCAN'IN DETAYLI AÇIKLAMALARI;

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Sayın Tanju Özcan, Kulübümüzü ziyaret etti.

Ziyaret ilk olarak söz alan Başkanımız Necip Çarıkcı, çok zengin bir şehir olmadıklarını ancak 14 yıldan bu yana Boluspor’u ayakta tutmaya çalıştıklarını ifade ederek; “Vekilimiz, bu hafta içerisinde CHP’den partimizden Belediye Başkan Adayı olmuştur. Vekilimle Boluspor’da çoğu zaman deplasmanlarda beraber olduk. Kendisinin Boluspor ile ilgili sevgisini çok yakından bilmekteyim. Her zaman Boluspor ile ilgili de kötü günümüzde arayıp sormuştur. Bu konuda kendisine teşekkür ediyorum. Boluspor çok zor bir görev. Boluspor, küçük şehrin büyük takımı. Çok zengin bir şehir değiliz. Çok büyük bir finansman durumumuz yok ama yaklaşık 14 yıldan bu yana bu kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. En başta başkanlık sürecimizde Alaaddin Yılmaz başkanımızla bu göreve başladık. O da Boluspor konusunda bugüne kadar her zaman destekleri olmuştur. Kendisine teşekkür ederiz. Tanju Başkanımızında, Belediye Başkan Adaylığından sonra da başkan olduğu takdirde de her zaman Boluspor’u seveceğini biliyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. Boluspor’u iyi bildiği için benim kafamd

1 yorum yapılmış

  • Burhan 12 Aralık 2023 • 23:28

    Sayın Tanju ÖZCAN başkan bu vaatlerinin ℅kaçını yaptı acaba?

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.