Tanju Çolak'ın bu sözleri çok konuşulur...

19/08/2013
19
AĞU
2013

TRTSpor'da yayınlanan PTT 1. lig programında Boluspor-Adana Demirspor maçını yorumlayan Tanju Çolak Ali Beykoz için söylediği sözler tepki aldı.

Eski futbolcu Çolak “Boluspor’da ben şunu algılayamadım geçen sene Oğuz Çetin vardı. Takımın omurgasını oluşturdu. Bu sene bakıyorum takımın başında Ali Beykoz var. Yanlış anlaşılmasın ama neden Ali Beykoz? Ali Beykoz’un bir tecrübesi yok. ”dedi.

Bir dönem başkanlığını yaptığı ve  Oktay Derelioğlu, Sergen Yalçın ve Ceyhun Eriş gibi oyuncuların formasını giydiği kulübü küçümseyen Tanju Çolak “PTT 1. lig için bir Kırıkhan bir Siirtspor tecrübe değildir. Bu sene Boluspor’un yaptığı transferlere bakıyorum. Dimitrov var, Fatih Şen var, Gökhan var, Metin var. Muhteşem bir takım kurulmuş. Hepsi birer lig oyuncusu. Boluspor bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Ancak bu oyunculara karşı Teknik Direktör Ali Beykoz biraz hafif kalması bana şaşırtıcı geldi. Bunu kabullenemiyor.” dedi.

Boluspor’un genç teknik direktörü Ali Beykoz ise Tanju Çolak’ın bu sözlerine kısa ve net bir cevap verdi. Beykoz “ Tanju Çolak verilen emeklere saygısızlık yapıyor” dedi. Bu konuda fazla konuşmak istemeyen Beykoz son olarak “ Tanju Çolak umarım yaptığı yanlışı anlar” dedi.

Kaynak: Boluspor Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.