TANJU BAŞKANLI İSTANBUL ÇIKARMASININ NEDENİ BELLİ OLDU

02/09/2020
02
EYL
2020

Boluspor yeni sezon öncesi ekonomik sorunları çözmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Başkan Abdullah Abat ve yöneticiler Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'la birlikte İstanbul'da Eminevim ile sponsorluk görüşmesini sonuçlandırarak Bolu'ya mutlu döndüler.

Geçtiğimiz gün Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın başkanlığında İstanbul'a bir çıkartma yapan Boluspor'da başkan Abdullah Abat, 2. başkan Oğuzhan Özçelik, başkan yardımcıları Serdar Yıldız ve Murat Sarper Şen Eminevim ile oturdukları masadan mutlu kalktılar. Forma göğüs reklamı için taraflar anlaşmayı imzalarken, kulüpten konuyla ilgili bir açıklama yayınlandı.

İşte o açıklama; 

Emin Grup, geçtiğimiz sezon verdiği desteği ikiye katlayarak yeni sezonda da Kulübümüzün en büyük destekçilerinden bir tanesi oldu.

İlk olarak, 2019-2020 sezonunda forma göğüs reklamı sponsorluğu ile yol arkadaşlığına başladığımız EMİNEVİM, 2020-2021 sezonunda da desteğini artırarak gücümüze güç katmaya devam edecek.

Kulübümüz, Emin Grup ile yapılan anlaşma ile birlikte yeni sezon formalarımızda ‘EMİNEVİM’ adını gururla taşıyacak.

Bu değerli destek ve sponsorluk için Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün, Emin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Musab Üstün ve Emin Grup Yönetim Kurulu Üyesi M. Kemal Üstün’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

BOLUSPOR YÖNETİM KURULU

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.