MAÇ ÖNCESİ STADYUMA GİDEREK FUTBOLCULARA MORAL VERDİ

06/05/2024
06
MAY
2024

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Bolu halkının yeniden görev verdiği Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ekibimizin 33. haftada deplasmanda karşılaştığı Manisa FK maçı öncesi kırmızı beyazlı ekibe başarı dileğinde bulundu. Takımımız hayati önem taşıyan maçta kalesinde gördüğü tek golle play-of umutlarını zora soktu.

Her fırsatta çocukluğundan bu yana Bolusporlu olduğunu dile getiren ve o dönemde kavakların üstüne çıkarak Boluspor maçlarını izlediğini belirterek, top topladığını söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ekibimizin 1-0 mağlup olduğu Manisa FK maçı öncesi futbolculara başarı diledi. Hafta sonunu izinli geçiren başkan Özcan yaptığı Ege bölgesi ziyareti sırasında Boluspor'un Manisa FK ile oynadığı maç öncesi stadyuma giderek, kırmızı beyazlı ekibe destek verdi. 

Boluspor sezonun en kritik maçını 1-0 kaybederek, play-of umutlarını ise son haftaya bıraktı.    

 
 

1 yorum yapılmış

  • brahim 6 Mayıs 2024 • 12:39

    Hale yalçın bey citti deil bir sezon gecirmiş hale onbiri kurmamış sin her hafta ayrı bir kadro golcü futbolcu yok eksi avarajla olmaz bunları sen aldin eyer Altay'ın golcüsü falsovu alsaydın yeterdi Urfa'da gol atıyor neyse ben soğudum Boluspor'da her deplasmana giden adam şimdi boludaki maça giderken korkuyorum ne hale getirdiniz takımı utanın

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.