TANJU BAŞKANDAN AMATÖRLERE BÜYÜK DESTEK

31/01/2024
31
OCA
2024

Seçime günler kala yaklaşık 4 buçuk yıl sonra Amatöre gönül veren yöneticilerle bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tüm amatör kulüplere 500 Bin TL destek sözü verdi. Özcan ilk etapta bu rakamın Şubat-Mart ayında ödeneceğini, seçimden sonra bir 500 BİN TL daha vereceklerini ifade etti.

Bolu ASKF önderliğinde Karaçayır'da bulunan Bolu Belediyesi Sosyal tesislerinde Bolu'da amatör spor kulüpleri ile bir araya gelen başkan Özcan "Amatör spor kulüplerine, daha önce Voleybol takımımızın Sultanlar Liginde olması nedeniyle, yardım edemiyorduk. Takımımız bir alt lige düşünce, üzüldük ama masraflar azaldı, bizim elimiz rahatladı. Bizim bütün kaynaklarımız oraya (Bolu Belediyespor'a) gidiyordu. Bundan sonra ilk etapta tek yada iki seferde (Şubat - Mart) 500 bin TL, ikinci etapta Mayıs yada Haziran ayında yaklaşık 500 bin TL daha maddi destek yapacağız. Bu yıl içinde toplamda1 milyonluk bir kaynak sağlayacağız" dedi.

2019'DA SADECE 5'ER BİN TL VERMİŞTİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 2019 yılında göreve gelirken amatör spor kulüplerine her yıl maddi destek sözü versede, pandemi ve ekonomik nedenlerden dolayı sadece o yıl (2019) kulüplere sadece 5'er bin TL destek verebilmiş, sonraki yıllarda beklenen katkıyı sağlayamamıştı.   

2019'DA ANTRENÖR MAAŞLARI, KULÜPLERİN DEPLASMAN GİDERLERİ VS VS VS..

Başkan Özcan o dönem yaptığı açıklamada Bolu ‘da 13 tane aktif amatör spor kulübü var. Bu kulüplerimiz hocanın parasını veremiyor, deplasman giderken araç bulamıyor. Biz göreve geldikten sonra ilk etapta hoca ile ilgili problemi çözeceğiz. Amatör spor kulüplerinin hocalarının maaşlarını belediye bütçesinden karşılayacağız. İkinci olarak da deplasmanlara gidişler de ulaşım problemini kafanızdan çıkartın. Bunlara ek olarak da belediye olarak malzeme yardımı da yapacağız” demişti. 

2019'DA "SEMT SAHALARI YAPACAĞIZ"

Özcan ayrıca “Amatör sporu destekle ki sağlıklı nesiller yetişsin, çocuklar kötü alışkanlıklardan uzak dursun spora yönelsin. Biz bunun farkındayız ve gerekli her türlü yardımı yapmaya hazırız. Ayrıca semt sahalarının arttıracağız. Amatör spor kulüpleri önümüzdeki 5 yıllık dönemde altın çağını yaşayacak.”

 

 

2 yorum yapılmış

  • Mhome 1 Şubat 2024 • 01:03

    Seçimin gözünü seveyim , 1 senedir Boluspor’a yapılmayan yardım amatöre yapılıyor

  • Durukan 1 Şubat 2024 • 13:39

    Stat için çivi çakmayalar maçlara gider secim var galiba

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.