TANJU BAŞKAN SPOR14 CANLI YAYININDA HEPSİNİ AÇIKLADI

10/05/2022
10
MAY
2022

Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan flaş gelişmelerin yaşandığı ve daha sonra ümitlerin yeşerdiği hafta sonrası Spor14'de canlı yayın konuğumuz oldu.

Yaşanan istifanın ardından son 4 maçın üçünü kazanan Boluspor son iki haftaya umutlu girerken, bu birlikteliği sağlayan ve başarıda en büyük pay sahibi olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan son gelişmeleri Spor14'ün sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan programa katıldı. 

BOLUSPOR HER SEZON DÜŞME KORKUSU YAŞAMASIN İSTİYORUZ

Yazarımız Vedat Özkan'ın sorularını yanıtlayan başkan Özcan hem kalan iki maç ile ilgili, hem de yeni çıkan spor kulüpleri yasası ile iligi süreci değerlendirdi. Boluspor'un artık her sezon sonunda ligden düşme sıkıntısı yaşamayacağı bir duruma geleceğini belirten başkan Özcan, kongre öncesi tüm gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. 

KULÜP ANAYASASINI OLUŞTURACAĞIZ

Çıkan ve yürürlüğe giren yasa ile birlikte şirketleşmenin gerçekleşeceğinin altını çizen başkan Özcan genel kuruldan şirketleşmek için yetki alınacağını,  derneğin bu şirkete hissedar olacağını, kulübün adını, rengini değiştiremeyeceği gibi bir kulüp anayasası hazırlanacağını belirtti. 

ANNE BABAM BOLUSPOR'A DUA EDİYORLAR

Kalan iki maç için hem ekonomik, hemde psikolojik bir çalışmaya odaklandıklarını belirten başkan Özcan Boluspor mevzusu yüzünden anne babasının bile Boluspor maçlarını izlediklerini onların duasına da ihiyaçlarının olduunu belirtti.  

SULTANLARA KAYNAK BULDUK, LİGDE KALICI OLACAK BİR TAKIM KURACAĞIZ

Geçtiğimiz sezon Bolu Belediyespor'un Dünyanın en iyi ligindeki mücadelesinden duyduğu memnuniyeti belirten başkan Özcan "Yeni sezonda ECA ile anlaştık. 1 buçuk milyonluk anlaşam yaptık. Bir iş adamımızda 2 milyon TL'lik bir taahhütte bulundu. Şimdilik adını açıklamıyorum. Diğer kaynaklarımızla ligde kalıcı olacak bir takım kuracağız. Çünki Bolu voleybolu çok sevdi" dedi.

BOLUSPOR İLE VOLEYBOL TAKIMINI BİRLEŞTİREBİLİRİZ

Başkan Özcan ayrıca Voleybol takımının Bolupor ile birleşmesi konusunda ise mevcut duruma göre hareket edeceklerini, önümüzdeki günlerde bu konunun masaya yatırabileceklerini belirtti.  

Başkan Özcan Spor14 TV'de katıldığı canlı yayında bu hafta oynayacakları Ankaragücü maçını kazanacaklarına inandığını belirtti. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın açıklamalarının tamamını videomuzdan izleyebilirsiniz. Kanalımıza abone olarak daha çok video ve canlı yayınlardan haberdar olabilirsiniz.  

 

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.