TANJU BAŞKAN HE DERSE! BOLUSPOR'A EN AZ 10 MİLYONLUK KAYNAK

12/06/2023
12
HAZ
2023

AK Parti Bolu Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Uğur Akbay, Başkan Tanju Özcan’ın cumhurbaşkanı heykeli dikeceği sözüne ilişkin olarak, heykel yerine Boluspor’a 10 milyon bağış yapmasını teklif etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçimleri cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması durumunda Bolu’ya heykeline dikeceğine dair söylemde bulunmuştu. AK Parti Bolu Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Uğur Akbay konuyla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

“BOLUSPOR'UMUZA YARDIM OLARAK AKTARILMASINI TEKLİF EDİYORUM”

Akbay, yapılması planlanan heykelin bedelinin Boluspor’a yardım olarak aktarılmasını teklif ederek,  “Boluspor adına; Bolu Belediyesi ve Belediye Başkanı Sn. Tanju Özcan’ın heykel konusundaki hassasiyetini bilmeyen, duymayan kalmadı. Sn. Tanju Özcan, Mayıs meclisinde, Cumhurbaşkanlığı seçimini Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması halinde heykelini dikeceğim diye söylemi olmuştur. Hatta bu konu ulusal medyada da paylaşılmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemizin her yerinde zaten heykel gibi yüzlerce, binlerce eserleri mevcut. Cumhur İttifakı Meclis üyeleri adına ve Grup Başkanvekili olarak diyorum ki, bu yapacağınız heykelin bedelini bilmemekle birlikte yaklaşık 10 Milyon TL ile 22 Milyon TL arasındaki tutarın (fazlası da olabilir) Boluspor'umuza yardım olarak aktarılmasını teklif ediyorum. Bu konuda da biz Cumhur İttifakı Meclis üyeleri olarak üzerimize düşen ne varsa şimdiden yapmaya hazırız” şeklinde açıklamada bulundu.

3 yorum yapılmış

  • Levent 13 Haziran 2023 • 13:27

    Madem bu kadar Bolusporu seviyorlar bu teklifi yapan partinin milletvekili Boluspor kongresine neden katılmamış .

  • AliOsman 14 Haziran 2023 • 09:07

    Lütven Bolu sporu siyasete alet etmeyin boş işlerle ugraşma albay kardeşim Boluspor bolunundur ak Parti'ye malzeme değil tanuju başkan Hagi verdiği sözü tutu bunu tutsun o şov yapıyor,

  • yaren 15 Haziran 2023 • 11:38

    Devletin parasını bu kluplere aktarılmasına hayır

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.