TALHA ERDOĞAN 2. LİG EKİBİ İLE İMZALADI

31/08/2023
31
AĞU
2023

TFF 2.Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor, transferde hız kesmiyor. Eskişehir altyapısından yetişen ve son olarak Ergene Velimeşe forması giyen Talha Erdoğan, siyah beyazlıların yeni hücum gücü olacak.

TFF 2.Lig’de sezonu galibiyet ile açan Nazilli Belediyespor, yakalanan başarının devamı için transferde düğmeye bastı. Transferde önceliğini genç ve gelecek vadeden oyunculara çeviren Naz Naz bu kapsamda bir genç ismi daha kadrosuna dahil etti. Son olarak Ergene Velimeşespor forması giyen, Eskişehir altyapılı Talha Erdoğan siyah beyazlıların yolunu tuttu. 23 yaşındaki genç oyuncu, sahada 10 numara ve orta saha mevkilerinde forma giyebiliyor.

Eskişehir altyapısından yetiştikten sonra, 2018 yılında A takıma yükselen Erdoğan, 4 sezon A takım ile mücadele etti. Daha sonra TFF 1.Lig ekiplerinden Boluspor’un yolunu tutan genç yıldız, 1.Lig’de 7 maça çıktı. 22-23 sezonunun ilk devresini Bayburt’ta geçiren hücum oyuncusu, kalan 2. devreyi ise Ergene Velimeşe forması giydi. Sol ayağı ile dikkat çeken oyuncu, Naz Naz’ın en etkin hücum silahlarından biri olacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.