Tahir Çetin yazdı; Dipteyiz sondayız depresyondayız…

04/02/2014
04
ŞUB
2014

Sloganımız senelerdir ‘’Küçük Şehrin, Büyük Öyküsü’’ oldu. Oldu ama bu sezon hiçte bu slogana yakışır ne bir 90 dakika oynadık, ne de mücadele ettik.

 

Herkesin bildiği gibi işler hiç iyi gitmiyor. Ama her maç öncesi bir umut diyerek takımımızı destekliyoruz. 90 dakika bittiğinde yine aynı nakaratı tekrarlıyoruz ‘’Küme Düşeceğiz’’

 

Biz bu nakaratı tekrarlarken ne yönetim ne de teknik adamlarımız, takımın bu kötü gidişatına çare üretemiyor!!!

Koskoca 23 haftayı geride bıraktık. Takımımız bu 23 haftada sadece 21 puan toplarken ligin 15. sırasında yer alıyor. 16. sıradaki Fethiyespor ile puan farkımız sadece 2 ve kısa bir hesapla küme düşmeye çok çok yakınız.

 

Sezon daha bitmedi ve oynayacağımız 15 maçımız daha var. Ne yapıp edip bu 15 maçı Boluspor lehine en güzel en iyi şekilde tamamlamamız şart. Yoksa vay halimize, Bizim Küçük Şehrimizin Büyük Öyküsü Bolusporumuz alt liglerde... Bunu düşünmek bile istemiyoruz ama oynanan bu futbol bu düşüncemizi ne yazık ki pekiştiriyor.

 

Buradan tüm Boluspor camiasına seslenmek istiyorum. Lig bitmedi yukarıda da belirttiğim gibi daha önümüzde 15 maçımız var. Bu hafta evimizde ligin flaş ekiplerinden olan Balıkesirspor’u konuk edeceğiz. Bu kötü gidişata gelin bu maçta noktayı koyalım ve artık yükselişe geçelim. Evimizde kaybedeceğimiz her puan bizi ligin sonlarına doğru itecektir.

 

Yazının başlığınd

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.