SÜPER LİG ŞAMPİYONU İLE BOLU'DA HAZIRLIK MAÇI

08/06/2016
08
HAZ
2016

Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, "Teknik direktör konusunda şu an biraz durmamız gerekiyor. Altyapımızı kucaklayacak, onları oynatacak, başarılı futbolcular çıkartacak bir hocaya ihtiyacımız var." dedi.

Çarıkçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün 225 bin lira aylık giderinin olduğunu, bunun azaltılmasına yönelik  çalışma yapacaklarını söyledi.

Boluspor taraftarının her şeye layık olduğunu anlatan Çarıkçı, şöyle konuştu:

"Kulübün mali açıdan sıkıntıda olduğunu herkes biliyor. Herkes sabırlı davranacak. Boluspor'u birkaç yıl içerisinde iyi bir noktaya getirmek için biz çok çalışacağız. İyi bir teknik direktör almak maliyetli. İyi bir hoca almak hedeftir. Teknik direktör konusunda şu an biraz durmamız gerekiyor. Altyapımızı kucaklayacak, onları oynatacak, başarılı futbolcular çıkartacak bir hocaya ihtiyacımız var. Boluspor'un ileride hedefi de olsa altyapıdan futbolcu gelmezse ligde tutunması çok zor. Gençlere önem veren ve seven teknik direktöre ihtiyaç duyuyoruz. Takımın iskeleti mutlaka olacaktır ama bu iskeletin arasına kendi futbolcularımız katmamız gerekiyor. Altyapıdaki başarılı futbolcuları bizim bu takıma katmamız gerekiyor. Bu konuda ben çok dik duracağım. Altyapıyla ilgili sıkıntılar varsa da onları ivedilikle halledeceğim. Genç ve dinamik bir hoca arayışı içerisindeyiz."

Çarıkçı, Beşiktaş ile kardeş kulüp olmaları konusunda siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman'la görüşeceğini aktararak "Biz, Beşiktaş ile Bolu'da bir hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Süper Lig şampiyonu ile Bolu'da maç yapılması kadar güzel bir şey var mı? Maçın ne zaman yapılacağı konusunda görüşmelerimiz olacak." ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.