SULTANLARIN İLK DEPLASMAN SPONSORU FAY YAMANER A.Ş. OLDU

11/10/2021
11
EKİ
2021

Misli.com Sultanlar Ligine yükselerek Bolu'ya ayrı bir hava katan Bolunun Sultanlarına her zaman olduğu gibi yine ilk destek FAY YAMANER A.Ş'den geldi.

Bolu'da bir çok sosyal ektivite de ve sosyal sorumluluk projelerinde var olan iş insanı Fatih Yamaner ve FAY YAMANER A.Ş. ekibimizin bu sezon ligde oynayacağı ilk deplasman maçı olan Karayolları karşılaşmasının masraflarını üstlendi. 

Bolu Belediyespor yönetimide yayınladığı mesaj ile iş insanı Fatih Yamaner ve FAY YAMANER A.Ş. için bir teşekkür mesajı yayınladı. 

İŞTE O MESAJ; 

TEŞEKKÜRLER FAY YAMANER MÜCEVHER A.Ş.

Misli.com Sultanlar Ligi ilk deplasman maçımızın sponsoru ilimizin köklü kuruluşu FAY YAMANER MÜCEVHER A.Ş. oldu.

Yaptığı birbirinden değerli Sosyal Sorumluluk Projesinin yanı sıra kulübümüzün destekçilerinden Sayın Fatih Yamaner’e ve FAY YAMANER MÜCEVHER A.Ş’ye teşekkür ederiz.

BOLU BELEDİYESPOR YÖNETİM KURULU  

Bir şunu diyen bir yazı 'Misli.com Sultanlar Ligi ilk deplasman sponsorumuz 24yamaner MÜCEVHER TEŞEKKÜRLER FAY YAMANER MÜCEVHER A.Ş. Misli.com Sultanlar Ligi deplasman maçımızın sponsoru ilimizin köklü kuruluşu FAY YAMANER MÜCEVHER A.Ş oldu. Yaptığı birbirinden değerli Sosya Sorumluluk Projesinin yanı sıra kulübümüzür destekçilerinden Sayın Fatih Yamaner'e ve FAY YAMANER MÜCEVHERA.Ş'ye teşekkür ederiz. BQLU BELEDİYESPOR YÖNĘTİM KURULU' EDİYE 1991 'uncu Yıl /bolubldspor' görseli olabilir

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.