SULTANLARDAN ÖZEL GÜNDE, GÜZEL GALİBİYET

29/10/2023
29
EKİ
2023

KFC Kadınlar 1. liginde ilk 3 haftayı puansız kapatan Bolu Belediyespor 4. hafta maçında sahasında konuk ettiği Bordospor'u 3-0 mağlup etti. Ligdeki ilk galibiyetini alan kırmızı beyazlılar oynadığı etkili oyunla Cumhuriyet'in 100'üncü yılını kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında taraftarına galibiyet hediye etti.

Karaçayır Spor Salonunda oynanan ve taraftar desteğinide arkasına alan kırmızı beyalzılar ilk seti 25-15 gibi farklı bir skorla almayı bildi. İkinci sete iyi başlayamayan ancak ilk bölümde dengeyi sağlayan Bolu Belediyespor bu setin sonlarında maça ağırlığını koydu ve ikinci seti 25-19 kazanmayı başardı. Başa baş geçen üçüncü setin son bölümlerine önde girmesine rağmen rakibine arka arkaya sayılar veren Bolu Belediyespor zorda olsa bu seti 27-25 ve maçı 3-0 gibi net bir sonuçla kazanmayı başardı. 

Aldığı bu galibiyetle ligdeki sıralamasını 9. basamağa taşıyan Bolu Belediyespor, gelecek maçını yine kendi evinde oynayacak. 5 Kasım pazar günü saat 16:00'da İmamoğlu Belediye ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.