SULTANLAR YİNE SON BÖLÜMLERE TAKILDI

06/03/2022
06
MAR
2022

Misli.com Sultanlar Liginde evinde PTT'yi konuk eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız kritik iki setin son bölümlerinde yaptığı hatalar sonucu güçlü rakibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Ligde büyük ölçüde kalmayı garantileyen Bolunun Sultanları yine 3 bin kişilik Karaçayır Spor Salonunda tribünlerin büyük bölümünün dolu olduğu maçta ligin en güçlü ve en büyük bütçeli takımlarından PTT'yi ağırladı. Karşılaşmayı binlerce taraftarın yanı sıra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'da izledi. 

Bolunun Sultanları maçta ilk sete istediği gibi başlayamadı. Konuk ekip bu seti 25-12 kazanmasını bildi.  İkinci sette rakibi ile başa baş mücadele ortaya koyan Bolunun Sultanları bu sette hata yapmadı ve 25-21'lik sonuçla maçı 1-1'e taşıdı. Mücadelenin 3'üncü ve 4'üncü setlerinde güçlü rakibi PTT ile tribünlerinde desteği ile başa baş bir oyun ortaya koyan ekibimiz her iki setin sonlarında yaptığı basit hatalar sonucu bu setleri 26-29 ve 22-25 maçı da 3-1 kaybetti. Özelikle kaybettiği son iki sette oldukça iyi bir oyun ortaya koyan ve rakibi ile başa baş mücadele eden Bolunun Sultanları maç sonunda da tribünlerden alkış almayı bildi. Salonu büyük ölçüde dolduran Kırmızı beyazlı taraftarlar ve sporseverler 3-1 kaybedilen maçın ardından Bolunun Sultanlarını ortaya koydukları mücadele nedeniyle tribünlere çağırarak kadar çağırarak alkışladılar.  

Şölen havasında geçen bir maçı daha geride bırakan ekibimiz mağlubiyete rağmen ligdeki sıralamasını korumayı başardı. Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız önüzmüdeki hafta Aydın BŞB deplasmanına çıkacak.  Bolunun Sultanları Kuzeyboru, Yeşilyurt ve Eczacıbaşı maçları ile ligi tamamlayacak.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.