SULTANLAR VAKIFBANK MAÇINA HAZIRLANIYOR

06/02/2022
06
ŞUB
2022

Misli.com Sultanlar Liginde ilimizi temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız salı günü oynayacağı Vakıfbank maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

4 kez Dünya Şampiyonu olarak ülkemize 4 kulüpler şampiyonluğu kupasını kazandıran Vakıfbank'ı Bolu'da en iyi şekilde ağırlamak isteyen ev sahibi ekip zorlu maç öncesi çalışmalarını da sürdürüyor. Karaçayır Spor Salonunda günde yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Bolunun Sultanları ligde topladığı 17 puanla 10. sırada bulunuyor. 

İKİ GALİBİYET İLE SEZON BİTER

İlk sezonunda oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Bolunun Sultanları ligde kalma adına önemli puanları hanesine yazdırırken kalan maçlardan ikisini kazanarak yeni sezonun planlamasını yapmak istiyor.  

BİLETLERE YOĞUN İLGİ

Salı günü şölen havasında geçmesi beklenen maçın biletlerine de yoğun bir ilginin olduğu öğrenilirken, Bolu'da son yıllarda yaşanan voleybol coşkusunun Vakıfbank maçı ile zirve yapması bekleniyor. Bolu Belediyespor sayesinde ilimize gelecek olan Dünya Şampiyonu Vakıfbank maçı için sporseverlerin maç biletlerini şimdiden temin ederek Salı gününü beklediği ifade edildi.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.