SULTANLAR MERT GRUP'U YIKTI GEÇTİ!

23/01/2022
23
OCA
2022

Misli.com Sultanlar Ligi ile Bolu'ya voleybol'u sevdiren Bolunun Sultanları ilk kez yer aldığı bu ligde kazandığı kritik maçlarla ligde tutunma hedefine adım adım yaklaşıyor.

Geçtiğimiz hafta Karayolları'na 2-0'dan maçı veren veren Bolunun Sultanları ligin güçlü ekiplerinden ve Avrupa hedefine oynayan ligin en pahalı takımlarından biri Mert Grup Sigortayı 3-1 mağlup etmeyi başardı. Karaçayır Spor Salonunda müthiş bir taraftar desteğinide arkasına alan ekibimiz çekişmeli geçen ilk iki seti de geriden gelerek 28-26 ve yine aynı skorla 28-26 kazanmasını bildi. 

Bu setlerde İdil Naz Kanbur ve Calderon'un performansı dikkat çekerken, takım halindeki mücadele bu iki sette skora yansıdı ve ekibimiz maçta 2-0 öne geçti. 3. sette konuk ekip daha üstün bir oyun ortaya koyarken Mert Grup Sigorta bu seti 25-23 kazanarak durumu 2-1'e taşıdı. 3. sette ekibimiz yine geriden gelmeye çalışsa da, son bölümde arka arkaya kazandığı sayılar seti çevirmeye yetmedi. 

BİR SIRA DAHA YÜKSELDİK

4. sete uzayan maçta Bolu'nun Sultanları bu bölüme adeta farklı başladı. Baştan üstün oynadığı bu seti ekibimiz 25-17 kazanarak maçıda 3-1 kazandı ve çok önemli bir galibiyeti hanesine yazdırarak 10. sıraya yükseldi ve Sarıyer Belediye'nin 3 puan üstüne çıktı.       

TAKIM OLARAK SÜPERDİLER

Bolunun Sultanlarında Calderon ve İdil Naz Kanbur başta olmak üzere takım halindeki artan performans kazanılan galibiyette başrol oynadı.     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.