“SULTANLAR LİGİNDE AVRUPA HEDEFİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

10/05/2021
10
MAY
2021

Takımımızda ikinci sezonunu geçirecek ve Sultanlar Ligi kadromuzda yer alacak olan başarılı sporcumuz Ceren Baysal ile kısa bir değerlendirme;

1- Geçtiğimiz sezonun değerlendirilmesi sizce nasıl olmalı?

Sezon öncesi şampiyonluk parolası ile kurulmuş bir takımdık, antrenmanlara başladığımız günden beri hep hedefimize ulaşmak için çalıştık. Genç ve çalışkan bir ekip olmamız zor ve yoğun antrenman programlarına adapte olmamızı sağladı. Lig etabında ve yarı finallerde zorlu maçlar oynadık ve tüm bu zorluklar bizi finallere hazırladı. Final etabı ise tüm sezonun emeklerinin karşılığını aldığımız bir sahne oldu bizler için.

2- Bolu Belediyespor’a tarihinde ki ve 30’uncu yaşında en büyük başarıyı yaşattınız. Nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Bolu Belediyespor cok köklü ve değerli bir kulüp. Yıllardır Türkiye liglerinde mücadele eden, voleybola değer veren bir yapısı var ve bence Sultanlar ligini hak eden bir kulüp, bu başarının 30. yıla denk gelmiş olması ve bizlere nasip olması bizi ekstra sevindiren bir durum. Bolu Belediyespor Sultanlar Ligine cok yakışacak .

3-Şampiyonluk kutlamaları Bolu’ya moral oldu. Tüm Bolu bu başarıyı yaşadı. Düşünceleriniz?

Bu sene tüm dünyayı sarsan pandemi sebebiyle hepimiz zor zamanlar geçirdik, taraftarımız tribünde olamadı ama desteklerini gerek sosyal medyada gerek sokakta hep hissettik. Kutlamalar hepimiz için moral oldu diyebilirim. Böyle coşkulu bir karşılama bizi çok sevindirdi ve ne kadar desteklendiğimizi bir kez daha görmüş, hissetmiş olduk. Bu vesile ile tüm taraftarlarımıza ve tüm Bolu halkına tekrar teşekkür ediyorum.

4- Sizce Bolu Voleybol kenti olabilir mi?

Kesinlikle olabileceğine inanıyorum. Başta bolu halkı ardından belediye başkanımız Sayın Tanju Özcan ve kulüp başkanımız Sayın Sinan Barut voleybolu seven ve destekleyen insanlar. Başarı için gereken tüm ortamı sağlayabildiklerini düşünüyorum. Bolu’nun voleybol kenti olmaması için hiç bir sebep yok.

5- Şimdi Bolu’da birçok kız çocuğumuz sizler gibi voleybolcu olmak istiyor tavsiyeleriniz?

Kız çocuklarının isteyip yapamayacağı hiçbir sey yok bence. Ailelerinin desteğini arkalarına alıp çok çalışmak başarıyı her zaman getirir. Belediyespor’un, özellikle bu pandemi şartları atlatıldıktan sonra çok güçlü bir altyapısı olacağına inanıyorum.

6- Yeni dönemde de Bolu Belediyespor’dasınız. Neler düşünüyorsunuz?

Bolu Belediyespor her zaman hedefleri olan ve hedefine ulaşmak için çalışan bir kulüp böyle bir kulübün hatta ailenin parçası olmaktan gurur duyuyorum.

7-Sultanlar liginde Bolu Belediyespor ile hedefleriniz?

Bolu Belediyespor’un Sultanlar liginde kalıcı olmasını sağlamak ve Avrupa liglerinde mücadele etmek hepimizin ortak hedefi. Bundan sonra bu hedef için çalışacağız.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.