SULTANLAR İSTANBUL'DA Kİ BOLULULARI BEKLİYOR

25/03/2022
25
MAR
2022

Misli.com Sultanlar liginde Pazar günü Yeşilyurt'a konuk olacak olan Bolunun Sultanları İstanbul Burhan Felek Vestel Voleybol Salonunda oynanacak olan kritik maçta bu kentte yaşayan Bolulu sporseverleri bekliyor.

Bolunun Sultanları 25. hafta maçında İstanbul'da oynayacağı Yeşilyurt maçını kazanarak resmen ligde kalmak istiyor.  Kırmızı beyazlılar sezon başı koyduğu hedefe adım adım ilerlerken, pazar günü saat 17.00'de İstanbul Burhan Felek Vestel Voleybol Salonunda rakibi Yeşilyurt'u yenerse yeni sezonda da bu ligde mücadele etmeye, Sultanlar Ligi heyecanını Bolu'da yaşatacak. Ligden düşmesi kesinleşen Yeşilyurt maçında Bolunun Sultanları İstanbul'da yaşayan Boluluları maça davet etti. Bu maçı kazanarak ligde resmen kalacaklarını belirten Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız "Pazar günü İstanbul'da yaşayan Bolulu taraftarlarımızı maçımıza bekliyoruz. Bu zorlu maçı kazanarak hedefimize imzayı birlikte atalım. Sevincimizi birlikte yaşayalım" dediler. 

Yeşilyurt Bolu Belediyespor mücadelesi 27 Mart Pazar günü saat 17.00'de İstanbul Burhan Felek Vestel Voleybol Salonunda oynanacak.   

   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.