SULTANLAR ‘HENDEK’ ATLADI! 1-3

30/11/2016
30
KAS
2016

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız ligin 9.haftasında deplasmanda Hendekspor ile karşı karşıya geldi. Genç takım karşısına 3 puan parolasıyla çıkan Bolunun Sultanları rakibini 3-1 yenerek salondan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Hafta içi mesaisinde sahasında Numune DSİ’i konuk eden Bolu Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda Hendekspor ile karşı karşıya geldi. Maça etkili servis atışları başlayan Bolunun Sultanları rakibinin direncini kırmayı başardı ve maçın ilk setinde isteği oyunu oynayarak 25-13 seti tamamladı ve 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci setide ilk setin kopyası gibi olurken bu setide 25-13 alan yeşil-beyazlılar rakibi Hendekspor karşısında 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın üçüncü setine iyi başlayan ve 2.teknik molanın ardından oyundan bir anda düşen Bolu Belediyespor bu seti 26-24 kaybetti ve ev sahibi ekibi Hendekspor skoru 2-1 yaptı. Üçünü seti kaybetmesine rağmen oyundan düşmeyerek diğer ilk iki sette sergilediği oyunu ortaya koyan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı bu setide 25-13 alarak salondan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız, ligin 10.haftasında sahasında Cumartesi günü saat 15:00’de MSK Urfa Takımı ile karşı karşıya gelecek. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.