SULTANLAR AYDIN'DAN PUAN ÇIKARTAMADI

14/03/2022
14
MAR
2022

Misli.com Sultanlar Liginde ligde kalma adına önemli maçlara çıkan Bolunun Sultanları bin bir zorlukla gittiği Aydın deplasmanından puan çıkartamadı.

İlimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle Aydın'a karayolu ile hareket eden ve oldukça uzun bir yolculuk ile bu kente ulaşan ekibimiz Mimar Sinan Spor Salonunda oynadığı maçı 25-14, 25-14 ve 25-16'lık setlerle kaybetti. 

Cuma akşamı yoğun kar yağışı nedeniyle uzun bir yolculuk yapan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız bir gece dinlenebildiği  gecenin ardından ilimizi bu sezon Avrupa kupalarında temsil eden güçlü Aydın BŞB'ya konuk oldu. Ligin en önemli bütçesine sahip takımlardan olan ev sahibi ekip maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyarak yorgun Bolu Belediyespor'a set vermedi. Maç boyunca Bolu Belediyespor aleyhine verilen hatalı hakem kararları da ekibimizin gardını düşürünce mücadele ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Aydın'dan puan çıkartamayan Bolunun Sultanları sıralamadıki yerini korusa da, Karayolları'nın sürpriz Kuzeyboru galibiyeti ligde hesapların yeniden yapılmasına neden oldu. 

BİTİME 3 HAFTA KALDI

Bolu Belediyespor Kadın voleybol takımımız pazar günü sahasında Kuzeyboru'yu konuk edecek. Ekibimiz Yeşilyurt deplasmanı ve sahasında ki Eczacıbaşı maçı ile ligi tamamlayacak. Bu maçlardan alacağı sonuçlara göre ekibimizin ligde kalıp kalmayacağı belli olacak. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.