SULTANLAR ATEŞLE OYNUYOR (0-3)

16/11/2023
16
KAS
2023

KFC Kadınlar Voleybol 1. Liginde Bolu Belediyespor, Ligin 6. haftasında evinde ağırladığı Zeren Spor Kulübü’ne 3-0’lik setlerle yenilerek mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar bu sonuçla yeniden düşme potasına girdiler.

Bolu Belediyespor’un ligin lideri ile evinde oynadığı mücadelede performansı galibiyet için yeterli olmadı. Köroğlu’nun Kızları seyircisi önünde oynadığı zorlu maçta 3-0 yenildi.

HAFTAYI PUANSIZ KAPATTIK 

Bu hafta Karaçayır Spor Salonu’nda Zeren Spor Kulübünü ağırlayan Bolu’nun Sultanları iyi başlayamadığı zorlu mücadeleyi 3-0’lık setlerle yenildi. Maça kötü başlayan Bolu Belediyespor ilk seti 25-15 kaybetti. Maçın ikinci setine daha iyi bir performansla başlayan temsilcimiz rakibine 4 sayı farkla 25-21 geride tamamladı. Ligin lideri olan rakibine karşı ikinci sette iyi bir oyun ortaya koyarak kaybeden Bolu Belediyespor, Üçüncü sette 25-16’lık skorla maçı 3-0 kaybetti.

Bu sonuçla Bolu Belediyespor ligde sondan ikinci sıraya geriledi ve düşme hattının içinde kaldı.  

1 yorum yapılmış

  • Ridvan 17 Kasım 2023 • 10:35

    Sultanlar ligi tecrübesi olan bir takım en azından ilk 4 içinde olmalıydı.Böyle olacaksa şubeyi kapatın gitsin.Destek yok taraftar yok olacağı bu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.